Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék olyan nagyon...

Hogy lehetnék olyan nagyon klassz csávó?

Figyelt kérdés

26f

Pénz nem számít jól akarok kinézni de nem pávaként.

Milyen stílussal lehetek annyira domináns a lányok körében hogy ők jöjjenek oda kezdeményezni!

Jelenleg kopasz vagyok 1-2mm-eres a hajam úgyhogy avval nem tudok sok mindent kezdeni.

Viszont milyen ruha megjelenés és stílusom legyen. Mit rendeljek ha buliban vagyok. És mit nem említettem még?

2015. nov. 2. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

"Mit rendeljek..."

Észt! De azt nem lehet.

2015. nov. 2. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendelek egy shotgun-t és meghúzom a ravaszt! De előtte elé állítalak!
2015. nov. 2. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazán vonzó pasi lehetsz. Az ilyen vehet fel bármit, nézhet ki bárhogy, menekülök a sötétség elől.
2015. nov. 2. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk [link]

[link]

2015. nov. 2. 21:01
 5/9 anonim válasza:

Igazán jó pasi akkor leszel, ha önmagad adod, s olyan ruhákat viselsz, amiben jól érzed magad!

De ha megakarod játszani magad, h minél több csajt megkapj, akkor először is el kellene döntened, h neked milyen stílusú lányok jönnek be... S ilyen céllal szerintem full mind1 mit rendelsz, csak az ára az egeket érintse, ha már neked a "pénz nem számít"...

És sok lánynak tetszenek a kopasz srácok :)

2015. nov. 2. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezzel a stílussal sose leszel "klassz csávó", csak egy keménykedő idiótának tűnsz. Nem az számít hogy öltözöl meg mit rendelsz amúgy sem. Kivéve ha az agyatlan libáknak akarsz tetszeni... akkor nekik rendelj az a lényeg, meg legyen elég pénzed.
2015. nov. 3. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
megyek hajat nyírni
2015. nov. 3. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Önmagam nem akarok többet lenni! Ha tudnátok milyen voltam elszörnyűlködnétek. És azért voltam olyan hogy ne okozzak fájdalmat másnak... Csövesnek öltöztem meg minden.
2015. nov. 3. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Most is szörnyülködünk :)
2015. nov. 4. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!