Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék jobb nő?

Hogyan lehetnék jobb nő?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, 167 cm, 47 kiló. Divatosan próbálok öltözködni, sokszor festem is magam, de minden természetes rajtam: a körmöm, a szempilláim, a hajam, a mellem, ami nem túl nagy, és a szám is vékony. A bőrszínem normális, könnyen barnulok, de télen nyilván nem olyan a bőröm, mint annak, aki szolizik. Sokan mondták már (meg utcán is leszólítanak), hogy szép meg csinos vagyok. De én nem érzem így. Nem vagyok könnyen kapható, de akikkel szívesen ismerkedtem, rendre átvágtak. Ennyire vállalhatatlan lennék? Ha több időt fordítanék a szépségápolásra (hajfestés, pakolások, több smink, szolárium), vagy megműttetném magam (mell, száj, akármi), jobb lenne?

Főleg a nálam idősebbek véleményét várom.

2015. aug. 22. 15:16
 1/7 anonim válasza:

Szerintem a ha mások is ezt mondják, hogy szép vagy, akkor annak örülj! Ne változtas magadon semmit! De egy képet privton tudnál küldeni?

28/F

2015. aug. 22. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Természetes kinézet > műemberek
2015. aug. 22. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
A jó nőket is becsapják, kihasználják, fölösleges ebbe ennyi energiát fektetni.
2015. aug. 22. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem lenne jobb, ha megműttetnéd magad, nem ettől függ.

Ilyen embereket fogtál ki, komolytalanokat. Sok van belőlük sajnos.

2015. aug. 22. 15:25
 5/7 anonim válasza:
Kép nélkül elég nehéz megmondani, de én alapvetően a természetes nőket szeretem, ne legyen semmi mű rajta. A sminket sem szeretem. A magasságodhoz úgy +5 kiló még elférne rajtad és akkor valószínűleg kerekebb lennél fenékben és mellben, ami nem hátrány.
2015. aug. 22. 15:29
 6/7 Miike válasza:
A csalódások ne térítsenek el. Főleg azok ne, akik átvágtak. A szépségápoláshoz pedig nem tartozik a több smink, ill. a szoli. Légy igényes, ápolt. Ez lényeges. A probléma forrása nem a külsőd, hanem, hogy rossz embereket választottál.
2015. aug. 22. 15:48
 7/7 anonim válasza:
küldj egy képet kíváncsi vagyok mi ez az elégedetlenség
2015. aug. 22. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!