Hogyan lehetnék jobb nő?
24 éves vagyok, 167 cm, 47 kiló. Divatosan próbálok öltözködni, sokszor festem is magam, de minden természetes rajtam: a körmöm, a szempilláim, a hajam, a mellem, ami nem túl nagy, és a szám is vékony. A bőrszínem normális, könnyen barnulok, de télen nyilván nem olyan a bőröm, mint annak, aki szolizik. Sokan mondták már (meg utcán is leszólítanak), hogy szép meg csinos vagyok. De én nem érzem így. Nem vagyok könnyen kapható, de akikkel szívesen ismerkedtem, rendre átvágtak. Ennyire vállalhatatlan lennék? Ha több időt fordítanék a szépségápolásra (hajfestés, pakolások, több smink, szolárium), vagy megműttetném magam (mell, száj, akármi), jobb lenne?
Főleg a nálam idősebbek véleményét várom.
Szerintem a ha mások is ezt mondják, hogy szép vagy, akkor annak örülj! Ne változtas magadon semmit! De egy képet privton tudnál küldeni?
28/F
Nem lenne jobb, ha megműttetnéd magad, nem ettől függ.
Ilyen embereket fogtál ki, komolytalanokat. Sok van belőlük sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!