Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék "jobb"?

Hogyan lehetnék "jobb"?

Figyelt kérdés
150cm vagyok,17 évesen. Bárki meglát az utcán,vagy itt ott,mindenki 11 évesnek néz.Nem tudom,hogyan öltözzek,sminkeljek,visrlkedjek,hogy látják,nem vagyok pisis. Na meg hogy szerezzek barátot,ilyen magasságal? Írjatok vmi ötletet,hogyan mutathatnám meg,h én okos,értelmes vagyok és nem pedig violettat néző kisiskolás.

2015. aug. 5. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Az emberek többségének az alacsonyabb nők jönnek be, többek közt nekem is.

Öltözködni, hát nem tudom, hogy milyen ruhákban járkálsz, de olyanban kell mászkálnod az utcán, amit te szeretsz és amiben jól érzed magad.

Amúgy egy kép sokat segítene a válaszokban, mivel nem biztos, hogy tényleg úgy nézel ki mint egy 11 éves. Lehet csak te gondolod azt.

2015. aug. 5. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Kár ezt erőltetni szerintem. Az alacsony kislányos arcú lányokkal semmi baj férfiszemmel.
2015. aug. 5. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:

El kell magad fogadnod. Nincs sajnos titkos novesztomodszer... :-\ Huzhatsz magassarkut, de gondolom ezzel meg nem mondtam ujat.

De a helyzet nem olyan rossz, mint ahogy szerintem latod. Mint ahogy irtak, nagyon sokan az alacsony csajokat szeretik. Peldaul en se nottem nagyra, a 170cm-emmel nem szeretnek egy csajt, aki egymagas velem.

Biztos lesz srac, aki a magassagod miatt elutasit, de rengetegen nem foglalkoznak ezzel. Es ha beszelgetni kezdesz veluk, maris bizonyithatod, hogy egy ertelmes, erett csaj vagy ;-)

18f

2015. aug. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!