Hogyan lehetnék alacsonyabb?
dehogy lehet...
nem biztos, hogy fogsz még nőni, vagy sokat, én 11-12 évesen 160 centi voltam, most 24 évesen 164 vagyok :P
Ugye ezt a kérdést nem gondoltad te sem komolyan? A gerincedből nem vesznek ki csigolyákat!
Sehogy nem leszel alacsonyabb és bőven valószínű, hogy még nőni is fogsz. 158 centi az hol magas? Még egy 12 éveshez képest sem egy extra magasság...
próbáld ki a kristály meth-et! nagy a valószínűsége, hogy nagy mértékben lassítja majd a növésedet
158 cm meg hol magas??? én 12 évesen legalább 170 cm voltam 20/L
Attól hogy magas néhány családtagod még te nem biztos hogy az leszel. Mondjuk felnőttként örülni fogsz annak ha magas leszel, mert előny minden téren szinte. Gyerekként meg úgyis tök mindegy mekkora vagy.
12 éves lányoknál pedig 152-161 cm között van az átlag. Fiúknál pedig: 149-159 cm az átlag. A fiúk később érnek, szóval természetes hogy még ilyenkor alacsonyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!