Lányok! Ti mit találtok menőnek egy fiún?
Figyelt kérdés
Cipő,öltözködés,tetoválás (milyen?),stílus,ékszer,stb.2015. okt. 30. 13:43
1/9 anonim válasza:
Menő?? Ha egy fiú "menő", azon csak röhögni tudok, mert rögtön lerí róla, hogy nincs elég esze ahhoz, hogy saját egyénisége legyen, és ne a divatot majmolja...
2/9 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszokat nem várok...
2015. okt. 30. 15:44
3/9 anonim válasza:
Ha intelligens és magabiztos és nem fél kifejezni magát és elmondani a véleményét.
Kinézetre az, aki tudja mi áll jól neki, igényes és nem követi birkaként a divatot csak hogy tartozzon egy csoportba.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. okt. 30. 19:22
5/9 anonim válasza:
Akkor máshogy fogalmazok.
Ha úgymond "menő", vagy inkább azt mondanám "figyelemre méltó" akar lenni a szememben, akkor legyen esze, legyen jóindulatú, legyen saját stílusa, ne legyen divatmajom, és legyen jó ízlése. Ezek, amik "menők" egy srácon.
1. voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Ok értem én, csak ott nem a kérdésemre válaszoltál.
2015. okt. 30. 20:01
7/9 A kérdező kommentje:
Még várom a válaszokat.
2015. okt. 31. 12:33
8/9 anonim válasza:
nem divatmajom, van egyedi stílusa, egyénisége.... :) ékszer? piercing. :D :D :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. nov. 1. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!