Hölgyek, valamilyen szinten vagy egyáltalán vonzónak találtok-e vagy tartotok-e egy olyan huszon éves férfit akinek van ránca és borostás?
26 éves vagyok és rettenetesen zavar, hogy a homlokomon van egy hosszú mély ránc, a szám körüli mosoly ránc is elég mély.
Nagyon fekete a hajam és az arc szőrzetem, ennek az az eredménye ha borotválkozok, szürke borosta látszódik az arcomon.
Engem rettenetesen zavarnak ezek a dolgok magamon
Szóval, ti valamilyen szinten vonzónak, vagy egyáltalán vonzó e egy ilyen férfi
Szerintem a ráncaidról nem te tehetsz mondjuk, ha cigizel akkor ne csodálkozz,ez csak egy ok a sok közül, hogy miért ráncos az ember! Lehet, hogy csak te látod mélynek azokat a ráncokat másnak pedig fel sem tűnik. Szerintem e
A borosta az nekem személy szerint tetszik, férfiasabbá teszi az arcot, de persze fontos, hogy szép legyen és álljon jól az illetőnek!
ezt leírás alapján nehéz megmondani
lehet, hogy wow, lehet, hogy aúúú. nem a ránc meg a borosta dönt, hanem, hogy milyen pofikán viseled őket. esetleg képet nem kaphatunk? :)
sztem a borostát hagyd nőni 1-2 npig..
szerintem az nagyon szexi.. :)
a ráncok meg nem érdekesek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!