Milyen izomzatot találtok még szépnek a női testen? Ami még belefér? Tudnátok linkelni képet?
2013. ápr. 16. 16:15
1/12 anonim válasza:
Ez a kettő nekem nagyon bejöm, imádom a sportos csajokat.
Mondjuk az első cicije lehetne kisebb...
2/12 anonim válasza:
Tolerálható? MINDEN test és alak meg alkat tolerálható, ha az ember nem egy másokat kritizáló idióta. Szerintem az izom szép, ha férfi, ha nő testéről van szó.
4/12 anonim válasza:
nekem pl. Rubint Réka teste már abszolút nem szép, hiába nincs rajta egy deka zsír sem :/
5/12 anonim válasza:
Jó, de rubint réka nem az izom miatt nem olyan "szép", hanem mert alapból nem egy nőies alkat. alapból vállas, és nincsen dereka, keskeny a csípője... nem az izom teszi kevésbé vonzóvá - számomra legalábbis. Ettől függetlenül le a kalappal előtte, 3 gyerek után így kinézni...
7/12 anonim válasza:
#5 persze, ezt egyáltalán nem vitatom, hogy le a kalappal előtte :) én csupán a kérdésre válaszoltam, hogy nálam már mi nem szép ;)
8/12 anonim válasza:
Nekem nem igazán jönnek be az ilyen csajok... Nem tudom miért. Én úgy vagyok ezzel, hogy a nő legyen vagy vékony "virágszál" vagy kicsit kövérkés és szeressen főzni és ne idegenkedjen olyan dolgoktól, mint a tavaszi meg az őszi csirkevágás és szeressen enni, olyan dolgokat is, mint csirkeláb meg a sült csirke alatti olaj.
9/12 anonim válasza:
"nincsen dereka, keskeny a csípője" Nekem pont emiatt nem tetszik. Széles csipő és/vagy derék... Nálam az sokkal jobban bejön :D
10/12 anonim válasza:
izom?Egyiken se volt izom...
Ami férfias,az csúnya,de ezek nőies,gyenge lányok,szóval nem csúnya még amit kisportoltak maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!