Hol tudnák Minnie egeres Vans-et rendelni, felnőtt méretben?
Figyelt kérdés
Napok óta keresem és magyar oldalakon nem találok...Találtam nehezen külföldi oldalt, ahol van felnőtt méret és szállítanak Magyarországra, de kb. 30ezerbe lenne úgy, úgyhogy az egy végső megoldás max. Nagyon fontos lenne, ajándékba szeretném...2015. okt. 29. 14:01
1/4 anonim válasza:
Én is utánanéztem, de kb ugyanennyiért találtam mindenhol. :S A magyar webshopon is volt, de hamar elkapkodták. Én is nagyon sajnáltam. Esetleg írj nekik e-mailt, hogy várható-e újabb szállítmány.
2/4 A kérdező kommentje:
Írtam a vansshop.hu-nak, és azt írtak nincs és nem is lesz már...:(
2015. okt. 29. 16:01
3/4 anonim válasza:
Ohh, sajnálom. Én is vettem volna, másik fajtából is de ez van..
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy megveszem 25-30-ért, nem magamnak lesz, nagyon örülne neki az aki kapná, így nem izélek azon az 5-10ezren. :)
2015. okt. 29. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!