12 éves vagyok 80D-s mérettel ez nagyon gáz? /több lent/
Nem az,bár érthető,hogy zavar.
Később az ellenkezője jobban zavarna.
Amúgy ez olyan mint a hajnál,akinek göndör van ez egyenest akar,akinek egyenes,az meg göndört.
Ezt csak most érzed tragédiának.Jól mondják a szüleid,később örülni fogsz neki,hogy ilyen szép adottságaid vannak.
Próbáld elfogadni magad!
Attól, hogy a lábadon fekvőgipsz van, felsőtestre mér edzhetsz (pl. tárogatás).
Utána érdemes egész testre saját testsúlyos edzést csinálni, hogy erősödj + valami kardió.
Az úszás mindent megmozgat + az ízületeket sem terheli.
A mellizmok megerősítésére figyelj oda: a nagy melleknek kell a tartás, hogy később se lógjanak.
Ne izgasd magad a melled miatt. Az én 75B-met is ugyanúgy megbámulják, megdicsérik, vagy ha nem, még mindig ott van a fenekem, amin rágódhatnak. Nőként erre a sorsra vagyunk ítélve :'D
Mindenesetre mindent úgy csinálj, ahogy neked megfelel, ne ess abba a hibába, hogy eladod magad egy kis figyelemért, mert gyakran megpróbálják az embert kihasználni.
A fogyással csak óvatosan, érdemes személyi edzővel konzultálni emiatt, hogy ne is állj meg a növésben, és ne maradjon kitöltetlen bőr a testeden. Bár könnyebb fiatalon súlyt veszteni, szerintem többet kockáztat vele az ember, mint felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!