Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, mégis milyen teste...

Nők, mégis milyen teste legyen egy pasinak akkor?

Figyelt kérdés
Ha az izmos nem jön be. Vagy ez csak az itteni nőknek nem jön be?

2015. okt. 29. 07:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%

B@$zod ehhez nem kell koksz

Amugy meg a genetikára gondoltam meg a kajára meg a táp kiegre amit bele kell ölni

Egy profi versenyzönek min 400 ezer kell erre és arra jön még a koksz ami még egyszer ennyi legalább havonta

Itt a kitartás az utolso ami számit

2015. okt. 29. 13:31
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
És lesz belőle egy izomagy aki a nők többségének nem jön be:DD
2015. okt. 29. 13:35
 13/23 anonim ***** válasza:
De bejön az izmos, de nem az a tipikus izompacsirta. Legyen szalkasan izmos
2015. okt. 29. 13:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam h legyél az de ezzel csak arra akartam utalni h ha meg szakadsz se fogsz ugy kinézki
2015. okt. 29. 13:46
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Legyen normális teste, olyan akin látszik hogy sportol, nem csak otthon ül egész nap. Tehát ne legyen löttyedt, se hájas, se izmos, se olyan mint egy etióp kisgyerek, hanem normális. Ezt a legkönnyebb elérni is, hiszen csak normális étrend meg rendszeres testmozgás kell hozzá.
2015. okt. 29. 13:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Gyúrós 400 e?:D

Te hülye vagy?:D

Havi 1 millából jön ki 1 hónap?:D

Megnézném hogy Molnár Peti hol kajál meg cuccol havi 1 millából...

Értesz is te ehhez.

Marc fitt épp annyira naturál mint Zyzz.

Ja és gyere te is a hülyeséggel hogy ,,ez elérhető csak több munka''. Ha ezzel jössz lássuk te hogy nézel ki ehhez képest vagy csak nézd meg a keményen ellenőrzött naturál testépítőket.

2015. okt. 29. 16:05
 17/23 anonim ***** válasza:

Te miről beszélsz? Nem pont a molnár petire gondoltam hanem mondjuk jay cutler meg ilyenekre

Amugy én nem azt mondtam h több munka hanem azt ha többet csinálod akkor se lesz meg

2015. okt. 29. 16:50
 18/23 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem bejön az izmos.
2015. okt. 29. 22:46
 19/23 anonim ***** válasza:

"Esetleg NORMÁLIS?? Arra senki nem gondol. Mindenkinek csak a kondiszökevény, meg a mackós jut az eszébe.

Egy pasi legyen normális. Ne legyen elhízott, legyen sportos, de ne agyongyúrt. Nem olyan nehéz..."

Elmondom neked, hogy ahhoz hogy valaki normálisan nézzen ki, igenis el kell járnia kondizni heti 3-4x és futni! Csak úgy nem lesz valaki normális...

2015. okt. 30. 07:56
 20/23 anonim ***** válasza:

"Elmondom neked, hogy ahhoz hogy valaki normálisan nézzen ki, igenis el kell járnia kondizni heti 3-4x és futni! "

EZ AZ, amiben nagyon tévedsz!

2015. okt. 30. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!