Nők, mégis milyen teste legyen egy pasinak akkor?
B@$zod ehhez nem kell koksz
Amugy meg a genetikára gondoltam meg a kajára meg a táp kiegre amit bele kell ölni
Egy profi versenyzönek min 400 ezer kell erre és arra jön még a koksz ami még egyszer ennyi legalább havonta
Itt a kitartás az utolso ami számit
Gyúrós 400 e?:D
Te hülye vagy?:D
Havi 1 millából jön ki 1 hónap?:D
Megnézném hogy Molnár Peti hol kajál meg cuccol havi 1 millából...
Értesz is te ehhez.
Marc fitt épp annyira naturál mint Zyzz.
Ja és gyere te is a hülyeséggel hogy ,,ez elérhető csak több munka''. Ha ezzel jössz lássuk te hogy nézel ki ehhez képest vagy csak nézd meg a keményen ellenőrzött naturál testépítőket.
Te miről beszélsz? Nem pont a molnár petire gondoltam hanem mondjuk jay cutler meg ilyenekre
Amugy én nem azt mondtam h több munka hanem azt ha többet csinálod akkor se lesz meg
"Esetleg NORMÁLIS?? Arra senki nem gondol. Mindenkinek csak a kondiszökevény, meg a mackós jut az eszébe.
Egy pasi legyen normális. Ne legyen elhízott, legyen sportos, de ne agyongyúrt. Nem olyan nehéz..."
Elmondom neked, hogy ahhoz hogy valaki normálisan nézzen ki, igenis el kell járnia kondizni heti 3-4x és futni! Csak úgy nem lesz valaki normális...
"Elmondom neked, hogy ahhoz hogy valaki normálisan nézzen ki, igenis el kell járnia kondizni heti 3-4x és futni! "
EZ AZ, amiben nagyon tévedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!