Tényleg hülyén áll ez a fajta szemöldök?
Van aki azt mondta hogy "parti szemöldök", meg hogy hülyén áll, pedig nekem alapból ilyen fajta, csak porral szoktam kicsit kiemelni. Most akkor szedjem ki?
Figyi, arra gondolj, hogy nemcsak most kell jól kinézned, hanem 10-20-30 év múlva is.
Márpedig ha drasztikusan elkezded szedni a szemöldököd, jó eséllyel nem fog visszanőni. Az idővel viszont ritkulni fog természetes módon, szóval később bánni fogod. Annak idején, amikor bejött az ultravékony szemöldök divatja a 90-es években, én még tizenkevés éves kislány voltam, és azon keseregtem, hogy anyukám nem engedi, hogy én is egy szál vastagságúra szedjem. (Bár amúgy volt szedve, középen meg a félrenövő szálak is.)
Eltelt pár év, és rohadt ciki lett az akkori "szemöldök nélküli" arc. Viszont akik akkor megszállottan szedték, azok most max. filctollal tudnak valamit rajzolni a szemük fölé.
A mostani divatnál még így is vékonyabb az enyém vicces módon, de legalább természetes és nem szúrja ki mindenki, hogy nincs is kb.
Ha egy kicsit változtatnál az ívén nyitottabb lenne a tekinteted és tényleg nem lenne olyan kis szomorkás arcod. :)
Például: [link]
Még csak az első oldalon voltam, mikor paint-tel nekiálltam én is szerkesztgetni egy kicsit a csaj szemöldökén. Kicsit elszomorodtam mikor a második oldalra értem, látván, hogy valaki már megtette helyettem a munkát. :D
De azért belinkelem az én képemet is, és elmondom a véleményemet:
túl távol van a két szemöldököd egymástól, ezzel sajna nem nagyon tudsz mit kezdeni, ajánlanék valamit (bár nem próbáltam), de ezért az ötletért valószínűleg erősen lehurrognának, szóval inkább nem írom le. :D
A másik baj az, hogy túl lapos a szemöldököd, így szomorúnak látszol.
A képem (tudom, hogy béna, mert PAINT-es, úgyhogy nézzétek el kérlek) (egy csíkkal bejelöltem azt is, hogy kb. hol kéne, hogy kezdődjön)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!