Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg hülyén áll ez a fajta...

Tényleg hülyén áll ez a fajta szemöldök?

Figyelt kérdés

[link]

Van aki azt mondta hogy "parti szemöldök", meg hogy hülyén áll, pedig nekem alapból ilyen fajta, csak porral szoktam kicsit kiemelni. Most akkor szedjem ki?

2015. okt. 24. 19:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

olyan kép nincs, amin rendesen lehet látni?

a hajad kitakarja

2015. okt. 24. 19:46
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
Ez mért néz ki rosszul?
2015. okt. 24. 19:50
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
Ezen mit akarsz még kiemelni? Így is tiszta dzsumbuj. Ki kellene szedni k i c s i v e l !!! vékonyabbra, és megrajzolni úgy hogy ne legyenek ennyire messze egymástól és szimmetrikusak legyenek.
2015. okt. 24. 19:57
 4/18 anonim ***** válasza:
42%
Jó az. Csak a mai bolond cicababák tartják soknak.
2015. okt. 24. 19:57
 5/18 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem semmi baja a szemöldöködnek.
2015. okt. 24. 20:09
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
Egy icipicit lehetne vékonyabb. :)
2015. okt. 24. 20:17
 7/18 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem szep, mostanaban sokan vastagnak rajzoljak, bar te szerintem egy kicsit ki is szedhetned :)
2015. okt. 24. 20:48
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudja kiszedni, teljesen egyenes szemöldöke van, ív nélkül. Ez a vastagság teljesen illik az arcformájához. Ahhoz hogy formálni tudja, jó sokat ki kellene szedni és porral naponta megrajzolni, a kérdező nem tűnik 15-16nál idősebbnek, nem ez kellene, hogy az irány legyen.
2015. okt. 24. 20:53
 9/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem értem, szerintem ezzel semmi baj nincsen. Én nem szedném ki a helyedben, jó ez így ahogy van. Most amúgy is a vastagabb szemöldök a divat, mondjuk szemöldök szerintem lehet, hogy pont nem egy olyan, dolog, amit az aktuális trend szerint kellene alakítgatni. Nem látszik teljesen, de szerintem illik az arcodhoz. Formára amúgy sem nagyon lehetne szedni mert ahogy látom egyenes, az meg egy tök jó dolog szerintem, ha dús mert nem kell (/annyit) "töltögetni". Egyáltalán nem csúnya vagy bozontos vagy túl vastag, max. egy picit vékonyíthatsz rajta, ha gondolod, de nem tartom szükségesnek. Szerintem hagyd így:)
2015. okt. 24. 23:25
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem neked jól áll
2015. okt. 24. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!