21éves fiú vagyok, és az lenne a k*rdésem, hogy oda lent szőrtelenítenem kéne vagy nem?
Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 18:22
2/7 anonim válasza:
Ez egyedül a te dolgod... nem is értem miért kell itt idegeneket kérdezni? Ahogy neked jó úgy csináld.
3/7 anonim válasza:
fond be a zsört és csinálj masnit a dákó fölé a csajok értékelni fogják
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Szólj majd mikor kell röhögni! (idióta)
2015. okt. 24. 18:36
5/7 anonim válasza:
ahogy neked jo, de en annyira nem ereznem jol magam szex kozben, ha egy nagy "bozotot" ereznék folyamatosan
6/7 anonim válasza:
Nőként ezt a partneremre bízom, döntse el ő. Pontosan tisztában vagyok mekkora meló leszedni, ezt én nem is várom el senkitől.
7/7 anonim válasza:
egyszer szedd le, és utana mar csak ritkan és akk ilyen rovid lesz es szuros es az szexi, de ha most hosszu es gondor akkor mindenkepp szedd le/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!