Fiúk, mit szóltok ehhez a mondáshoz?
Figyelt kérdés
"Egy lány teste akkor arányos, ha a dereka körfogata 75%-a a csípője körfogatának. Például: csípő: 85cm,derék:64cm"2015. okt. 22. 14:07
21/22 anonim válasza:
Wanda7
Teljesen igazad van, ezért nem is értem miért kell azt szajkózni a nőknek, hogy az evéssel meg edzéssel azt ér el amit akar, és ha nem tudja elérni, az az ő hibája, mert nem volt elég kitartó.. Szerintem ez nagyon káros, mert nagyon sok nő nagyon sokat tesz azért, hogy jobb testalkata legyen, csak egyszerűen nem ilyennek született, ezért nem tudja elérni.. Majd jönnek az ilyenek mint itt is az egyik válaszoló, és lerombolják az egóját, ahelyett, hogy biztatnák hogy fogadja el magát oylannak amilyen..
22/22 anonim válasza:
Hát nekem ez elvileg 70%, szóval extrán arányos vagyok, de én így is szívesen fogynék. (170cm, 65kg) Szerintem nem sokat jelent ez, max hogy nem a hasamon van a háj. Ami persze nőies, de nem feltétlenül olyan szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!