Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szóltok ehhez a...

Fiúk, mit szóltok ehhez a mondáshoz?

Figyelt kérdés
"Egy lány teste akkor arányos, ha a dereka körfogata 75%-a a csípője körfogatának. Például: csípő: 85cm,derék:64cm"
2015. okt. 22. 14:07
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%
Egy lány teste akkor arányos, ha beleszerettem abba amilyen, és úgy szeretem ahogy van. Más fajta pasit meg nem is nagyon keress, mert hosszú távon nincs semmi értelme más kapcsolatnak. Tudod a szépség múlandó. Olyan társat érdemes csak keresni, akinek nem a másiknak a teste az elsődleges. Persze nem mondom hogy az nem fontos, hogy szépnek lássuk a másikat, de a szeretet sok mindenen tud alakítani.
2015. okt. 22. 14:10
 2/22 anonim ***** válasza:
Nem érdekel :) ha megvan a határozott derékvonal, akkor nem foglalkozom h milyen az aránya :) a homokóra alkatot kedvelem, párom is ilyen.
2015. okt. 22. 14:10
 3/22 anonim ***** válasza:
Egy lány teste akkor arányos amikor beraktam neki amim van.
2015. okt. 22. 14:15
 4/22 anonim ***** válasza:

"Persze nem mondom hogy az nem fontos, hogy szépnek lássuk a másikat, de a szeretet sok mindenen tud alakítani."

Azért ha valaki hosszabb távra tervez, akkor nem hátrány, ha nagyjából az ideálja a párja. Nagyon jó érzés 6 év után is ugyanúgy kívánni a párom, mint az elején, és őszintén mondani neki, hogy gyönyörű. Sok minden egyszerűbb így.

viszont a pasik egy jó része nem is tudja milyen kinézetű nőhöz vonzódik legjobban :) a többség a közvélemény szerint szépnek tartott ideált keres, pedig legtöbbször igazából neki nem is az tetszik.

2015. okt. 22. 14:15
 5/22 anonim válasza:

ma 14:15

Jogos, fontos az, hogy szépnek lássuk a másikat, de ha egy kapcsolatban ez az elsődleges, abból szoktak olyanok előfordulni, hogy amikor például gyereket vállalnak, a nőnek felborul a hormon háztartása, felszed 20kilót, amivel edzéssel sem tud mit kezdeni, a pasi meg elválik tőle csak azért mert a teste nem jön már be neki, közben nem foglalkoznak vele, hogy ezzel a gyereknek milyen fájdalmat okoznak stb. Fontos a testiség, de nem minden én úgy látom. Az a nő akit csak a teste miatt szeretnek, az előbb utóbb nagyon rosszul fog járni. Olyan embert még nem ismertem, aki nem öregedett meg. Szerintem a szeretet azért is fontos benne, mert ha őszinte szeretet van mögötte, akkor emiatt tényleg őszintén szépnek tudja látni az ember a társát, akkor is amikor már mások nem látják annak.

2015. okt. 22. 14:21
 6/22 anonim válasza:
Az biztos, hogy egy nő teste akkor arányos, illetve akkor felel meg a ma aktuális szépségideálnak, ha megvannak ezek az arányok, de az már egyáltalán nem biztos, hogy csak az ilyen alkatú lányokat szeretik a férfiak, és csak ilyen alkatúakkal terveznek hosszú távra.
2015. okt. 22. 14:35
 7/22 anonim ***** válasza:

5ös, nincs olyan hogy nem lehet lefogyni :)

Ezt mint táplálkozáshoz, edzéshez értő mondom neked!

Páromnak a fogamzásgátló borította fel a hormon-háztartásást, de képes kordában tartani a súlyát!

terhességgel sem lesz gond.

Félre ne értsd, nem izmos vagy csontsovány, hanem nőies és feszes (155/50).

Az a helyzet, hogy az emberek döntő többsége nem hajlandó tenni a fölösleges kilók, meg az öregedés ellen, csodapirulákban hisznek a kemény munka helyett.

Fontos a kapcsolatban is hogy törődjünk magunkkal, én 36 évesként jó ha 30nak nézek ki. De elsősorban nem a kinézet hanem az egészség miatt kell odafigyelni, a fiatalos, jobb kinézet az egészségesebb élet "mellékhatása", nem a fő célja.

De abban igazat adok, hogy a testi vonzódás nem lehet alapja a kapcsolatnak. Kell még a lelki vonzalom (ebbe benne van minden, megértés, hasonló gondolkodás, közös célok, értékrend, stb) meg a jó szex is.

Szerintem ez a jó kapcsolat 3 alappillére, "lába", ha egyik vagy 2 kiesik, borul a kapcsolat. Vagy tovább megy, megszokásból.

de ahogy az sokan a testükért sem hajlandóak ténylegesen tenni, úgy a lelki, szexuális dolgaikért sem, a kapcsolatban.

2015. okt. 22. 14:35
 8/22 anonim ***** válasza:

Vanda, akkor azok a férfiak hülyék, olyannal kell hoszzútávra tervezni, akihez tényleg vonzódik az ember.

Csak sajnos sokaknak többet jelent más véleménye mint a saját boldogságuk.

2015. okt. 22. 14:37
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem arányos. A kövér nőknek is arányos, csak nem szép.

De igen, tényleg szépek az ilyen nők.

2015. okt. 22. 14:45
 10/22 anonim ***** válasza:
Egy lány teste akkor arányos ha olyan mint egy gitár és én a legszebb dalt játszom rajta ;)
2015. okt. 22. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!