Fiúk, mit szóltok ehhez a mondáshoz?
"Persze nem mondom hogy az nem fontos, hogy szépnek lássuk a másikat, de a szeretet sok mindenen tud alakítani."
Azért ha valaki hosszabb távra tervez, akkor nem hátrány, ha nagyjából az ideálja a párja. Nagyon jó érzés 6 év után is ugyanúgy kívánni a párom, mint az elején, és őszintén mondani neki, hogy gyönyörű. Sok minden egyszerűbb így.
viszont a pasik egy jó része nem is tudja milyen kinézetű nőhöz vonzódik legjobban :) a többség a közvélemény szerint szépnek tartott ideált keres, pedig legtöbbször igazából neki nem is az tetszik.
ma 14:15
Jogos, fontos az, hogy szépnek lássuk a másikat, de ha egy kapcsolatban ez az elsődleges, abból szoktak olyanok előfordulni, hogy amikor például gyereket vállalnak, a nőnek felborul a hormon háztartása, felszed 20kilót, amivel edzéssel sem tud mit kezdeni, a pasi meg elválik tőle csak azért mert a teste nem jön már be neki, közben nem foglalkoznak vele, hogy ezzel a gyereknek milyen fájdalmat okoznak stb. Fontos a testiség, de nem minden én úgy látom. Az a nő akit csak a teste miatt szeretnek, az előbb utóbb nagyon rosszul fog járni. Olyan embert még nem ismertem, aki nem öregedett meg. Szerintem a szeretet azért is fontos benne, mert ha őszinte szeretet van mögötte, akkor emiatt tényleg őszintén szépnek tudja látni az ember a társát, akkor is amikor már mások nem látják annak.
5ös, nincs olyan hogy nem lehet lefogyni :)
Ezt mint táplálkozáshoz, edzéshez értő mondom neked!
Páromnak a fogamzásgátló borította fel a hormon-háztartásást, de képes kordában tartani a súlyát!
terhességgel sem lesz gond.
Félre ne értsd, nem izmos vagy csontsovány, hanem nőies és feszes (155/50).
Az a helyzet, hogy az emberek döntő többsége nem hajlandó tenni a fölösleges kilók, meg az öregedés ellen, csodapirulákban hisznek a kemény munka helyett.
Fontos a kapcsolatban is hogy törődjünk magunkkal, én 36 évesként jó ha 30nak nézek ki. De elsősorban nem a kinézet hanem az egészség miatt kell odafigyelni, a fiatalos, jobb kinézet az egészségesebb élet "mellékhatása", nem a fő célja.
De abban igazat adok, hogy a testi vonzódás nem lehet alapja a kapcsolatnak. Kell még a lelki vonzalom (ebbe benne van minden, megértés, hasonló gondolkodás, közös célok, értékrend, stb) meg a jó szex is.
Szerintem ez a jó kapcsolat 3 alappillére, "lába", ha egyik vagy 2 kiesik, borul a kapcsolat. Vagy tovább megy, megszokásból.
de ahogy az sokan a testükért sem hajlandóak ténylegesen tenni, úgy a lelki, szexuális dolgaikért sem, a kapcsolatban.
Vanda, akkor azok a férfiak hülyék, olyannal kell hoszzútávra tervezni, akihez tényleg vonzódik az ember.
Csak sajnos sokaknak többet jelent más véleménye mint a saját boldogságuk.
Nem arányos. A kövér nőknek is arányos, csak nem szép.
De igen, tényleg szépek az ilyen nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!