Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szóltok ehhez a...

Fiúk, mit szóltok ehhez a mondáshoz?

Figyelt kérdés
"Egy lány teste akkor arányos, ha a dereka körfogata 75%-a a csípője körfogatának. Például: csípő: 85cm,derék:64cm"
2015. okt. 22. 14:07
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

ma 14:35

akkor nagy mákja van.. nem minden ember tud ilyen lenni ezt hidd el nekem, rengeteg nőt láttam már aki napi szinten nagyon sokat edz ahhoz, hogy full átlagos testalkata legyen, és a pasik 90%-a azt mondja rá hogy telt vagy duci.. fiúban is van ilyen ismerősöm, aki 90kg, látszik rajta hogy van rendesen súlyfelesleg, közben meg mellette 150-200 kilómétereket biciklizik, fut, nagyon jó az állóképessége, mégsem tudott fogyni, mert nem oylan a testalkata.. hidd el nekem nem mindenki tud lefogyni

2015. okt. 22. 14:51
 12/22 anonim ***** válasza:

de mindenki le tudna fogyni :)

a fogyásnak semmi köze a sporthoz, közvetlenül, kizárólag a táplálkozásnak van. hidd el akiben van akarat a kajálását átalalkítani, ténylegesen az le tud fogyni! akiben nincs az nem.

a fogyás egyszerű kalóriadeficit, a világ legegszerűbb dolga, kevesebbet eszel, mint amennyire a testednek szüksége van fogyni fogsz. persze sok egyéb dologra is oda kell figyelni, ha valaki mináségi fogyást akar.

a párom pedig nem szerncsés, hanem van akarata, meg elég esze ahhoz, hogy megfogadja a tanácsokat.

2015. okt. 22. 14:56
 13/22 anonim válasza:

Ez hülyeség! Ne hidd azt, hogy bárki le tud fogyni.. -.-

Tud edzett lenni, egy átlagos testsúlyt el tud érni, de egy alapvetően kövér testalkatú ember nem lesz egyszerűen sovány testalkatú csak azért mert kevesebbet eszik.. Nem tud egészségesen úgy keveset enni hogy fogyjon, mert nem oylan a testalkata. Úgy mint akinek sovány a testalkata azok között is van, aki kegyetlen sokat eszik, mégis sovány marad, mert neki meg oylan a testalkata, ők meg nagyon nehezen tudnak hízni, és csak attól, mert 1000 kalóriával többet esznek mint amire szükségük lenne, még nem kezdnek el hízni.. Hidd el nekem nem ilyen egyszerű.. Van ismerősöm aki pont ezzel csinálta majdnem ki magát, mert ilyen hülyeségekkel tömték tele a fejét hogy majd le fog fogyni ha kevesebb kalóriát eszik, mint amire szüksége van a szervezetének.. Hát nem fogyott le, de a gyomrát tönkretette.. Baromság, hogy az fogy le aki akar, és ne is tömd tele ezzel senkinek a fejét.. Egészséges ha normálisan eszik, ha mozog mellé stb, eddig oké, de egy kövér testalkatú ember maximum átlagos tud lenni sovány sosem..

2015. okt. 22. 15:01
 14/22 anonim ***** válasza:

Én nem írtam sehol se hogy sovány legyen, soványnak lenni szintén egészségtelen. Fogyni is egészségetelen.. senki nem mondta h nem az, de túlsúllyal élni még inkább az. Nem tömöm hülyeséggel senki fejét, ha nem vetted volna észre épp a hülyeségek ellen vagyok...

Ki az a hülye aki sovány akar lenni? (sajnos sokan)

Érdekes, hogy olyan dolgokban mondasz nekem ellent, ami a szakterültem...

2015. okt. 22. 15:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Nettó hülyeségeket beszélsz.

Ne hozz fel nekem olyan embereket példának akik ész nélkül csinálták a dolgaikat.

2015. okt. 22. 15:09
 16/22 anonim ***** válasza:

De mivel eltértünk a témától én be is fejeztem :) ez a legkétségbeejtőbb amúgy, amikor az ember az igazságot mondja, a sok birka meg hangoztatja a saját hülyeségét, és tovább zabálja nagykanállal a szart, meg hisz a fogyibogyókbam, meg csoda sztárdiétákban.

Meg a téveszmékben..

2015. okt. 22. 15:11
 17/22 anonim válasza:
12 látszik hogy sejtésed sincs semmiről! Nekem szülés után felborult sokminden a szervezetemben, most táplálkozási tanácsadó és edző segít abban hogy egészséges maradjak, foglalkozom az egészségemmel. A tanácsadóm azt mondta, hogy legjobb ha beletörődök abba, hogy ilyen a testalkatom és nem csinálok hülyeséget miatta. Sokat mozgok, egészségesen eszek, betartok mindent, hatalmas akaraterő kell hozzá, mégis 70kg vagyok,és büszke is vagyok magamra hogy ennyi tudtam maradni, a párom ilyen ducin is szeret és látja hogy nagyon igyekszem ezért büszke is rám.. én még az átlagos testsúly sem tudom elérni, pedig hidd el kipróbáltam már mindent ami értelmes, és tanácsadók, orvosok és edzők segítségével próbálkozok! Ne hitesd el senkivel, hogy más testalkatot tud csinálni bármivel is! Abból hatalmas csalódások lesznek és az ilyen ostoba megnyilvánulások miatt ostorozzák sokan magukat, hogy el tudja érni az átlagos testalkatot, csak nem akarja eléggé stb -.- ahelyett hogy elfogadná magát így és a saját szintjén egészséges maradna!!
2015. okt. 22. 15:19
 18/22 anonim válasza:

"ez a legkétségbeejtőbb amúgy, amikor az ember az igazságot mondja, a sok birka meg hangoztatja a saját hülyeségét"

nekem meg úgy tűnik, hogy te vagy az, aki mindenkinek az érveit figyelmen kívül hagyva szajkózod a saját igazad..

2015. okt. 22. 15:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Egy nőkben max egy szép dolog lehet: a farkam

Hahahahahahah

2015. okt. 22. 15:27
 20/22 anonim válasza:

Persze, hogy mindenki le tud fogyni, de ezeket az arányokat nem fogja mindenki elérni, bárhogy táplálkozik, bármennyit edz. Voltam én már 42 kiló is (nem saját jószántamból), akkor kb 60 volt a derékbőségem, és 70 a csípő, minden voltam, csak homokóra nem. Elöl deszka, hátul léc. 65 kilósan meg olyan voltam, mint a töltött zokni (mert hogy még kicsi vagyok mindehhez).

Viszont ismerek olyan nőt, aki mázsásan is homokóra, hatalmas mellek, nagy, kerek fenék, és karcsú derék. Ő például sokkal arányosabb ezzel a súllyal, mint én valaha is voltam, bármelyik súlyommal.

2015. okt. 22. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!