Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya fiúk-férfiak! Unalmas...

Csúnya fiúk-férfiak! Unalmas már hallgatni a szépfiúk tanácsait, hogy legyen nekünk is kisugárzásunk meg öltözködjünk divatosan? Illetve az alábbi csúnya-szépfiú asszociációk is milyen igazak nem?!

Figyelt kérdés

ők vajon tudják hogy ha egy csúnya srác kezdeményez azt a legtöbb lány alapból tolakodásnak fogja venni?

Ha egy csúny pasi csendes = szánalmas lúzer kuka.

Ha egy jó pasi csendes = misztikus,titokzatos

Ha egy csúnya pasi hangos = szánalmas ripacs

Ha egy jó pasi hangos = központi figura, menő arc, alfahím

Ha egy csúnya pasi szegény = szánalmas lúzer

Ha egy szép pasi szegény = magasabb szintű célok hajtják mint a pénz

Ha egy csúnya pasi kedves = idióta, nyáladzó kutya

Ha egy szép pasi kedves = érzéki, igazi férfi

Ha egy csúnya pasi humoros = idióta, feltűnési viszketeségben szenved

Ha egy szép fiú humoros = zseniális jellem

és így tovább...

+kedves LÁNYOK ÉS NŐK, Hogyan tudjátok kimagyarázni ezt a rengeteg kettős mércét?

2015. okt. 21. 00:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdtem egy hosszú írást, a saját tapasztalataimmal.

23 éves koromig szűz voltam, most 36 vagyok! 2 hosszabb és sok alkalmi kapcsolat után 2 éve házas. Kompromisszum nélküli kapcsolatban, a párom 13 évvel fiatalabb nálam, még most is szerelmes belém, nekem az ideálom, jól főz, szexmániás, dolgozik, önálló, stb...

Nem vagyok gazdag, a kapcsolatunkat és az életünket közösen építjük, újítjuk állandóan.

Régebben rondának tartottam magam, semmi önbizalmam nem volt, képtelen voltam kezdeményezni.

DE teljesen feleslegesen írok ide bármilyen tanácsot, ezek az önsajnálatban fetrengő nyomorultakat úgysem érdekli!

2015. okt. 21. 06:10
 22/31 anonim ***** válasza:
95%

Fejezd már be a nyávogást! Ha egy nő ezt akarja hallgatni, akkor vesz egy macskát. Minden kérdésedben csak hisztizel, hogy más miért milliomos, meg miért nem kell dolgoznia.

Fejezd be a hisztizést és szedd össze magad. De úgysem fogod, mert neked egyszerűbb sajnáltatni magadat.

2015. okt. 21. 06:42
 23/31 anonim válasza:
6%
Egy jóképű, tehetősebb alfaegyed hapsinak rengeteg mindent meg tudnak bocsátani, sok mindent el tudnak nézni, amit egy átlagos vagy az alatti srácnak nem. Ez tény. Lehet itt lázongani, lehet itt háborogni, ez akkor is így van. A nőket vonzza, ha egy férfinak hatalma, tekintélye van.
2015. okt. 21. 07:27
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
Egy férfit nem csak a külseje tehet vonzóvá. Veled nyilván más gond is van, nem csak az hogy hogy nézel ki.
2015. okt. 21. 08:19
 25/31 anonim ***** válasza:
24%
#23: Nem minden nő szubmisszív, drága. :)
2015. okt. 21. 08:34
 26/31 anonim ***** válasza:
50%
Ez a modern életvitelnek is köszönhető. Régen sokkal szegényesebben és egyformábban éltek az emberek, ez alatt a 100 évvel ezelőttet értem. Nem volt közel sem ennyire a kivagyiság, a menőség, a külsőség, az emberek sokkal közvetlenebbek voltak, sokat összejártak és meg tudták ismerni egymást. Nem úgy mint manapság, hogy kevés a társalgás, az emberek online nézegetik egymást, a legtöbb ember kamuzik, a legtöbb embernek az alapból vonzó emberekkel állnak le, aki nem ilyen nem is érdekli emberileg milyen. Ez miatt van sok szakítás,sok magányos, sok felszínes, sértődött kapcsolat és kiábrándultság.
2015. okt. 21. 13:45
 27/31 anonim ***** válasza:

Hölgyeim és Uraim, elértük, hogy egy fuckboy visszasírja az I. világháborút! - Mert 100 évvel ezelőtt az volt... Most vagy kajakra a vh-ról beszéltél, vagy csak azért írtál ilyen számot, mert akkor még egyikünk sem élt (te sem, nagyokos) így fogalmunk se lehet az akkori szokásokról.

Annyi helyen leírtam már, de még egyszer leírom: hogy ne csak a levegőbe beszélj, kezdj el régi könyveket olvasni, hogy ne csak a romantikus fantáziád legyen az egyetlen forrásod.

Összefoglalva: régen nem volt olyan jó, ma pedig nem olyan rossz a helyzet, mint aminek megpróbáljátok beállítani.

2015. okt. 21. 15:21
 28/31 anonim ***** válasza:
41%

Ide figyelj te nagy okos, én nem vagyok attól fuck boy mert leírtam amit gondoltam, de ha már jelzőknél tartunk, te meg egy beképzelt puha pö*s vagy, aki baromi okosnak képzeli magát!

Azért írtam 100 évet, de írhattam volna 200 is, mert más volt a társadalom, nem volt ilyen szintű elbutulás, média agymosás, média ami birka mód követ a legtöbb ember, a fogyasztói, kivagyi kultúra, a nő--férfi szerep felcserélődése, a kultúra az emberek közt megvolt, nem volt közel sem ennyire elkorcsosulva a társadalom..

2015. okt. 21. 18:02
 29/31 anonim ***** válasza:
Egyik déd- vagy ükanyám miután megözvegyült kénytelen volt egy fiatal mesteremberhez hozzámenni mert így tudták kihasználni a férjétől örökbe maradt szerszámokat... nem a legromantikusabb ha engem kérdezel.
2015. okt. 21. 18:28
 30/31 anonim ***** válasza:
71%

A mamám azért ment hozzá a papámhoz, mert a szülei megmondták neki, hogy a fiútestvéreivel ellentétben őt fölösleges taníttatni, szóval vagy férjhez megy, vagy mehet az utcára.

Rééégi szép idők <3

Komolyan mondom, hogy olvass valami régi könyvet. Pl a Nyomorultakat. Tudom, hogy kb..szott könnyű ábrándozni valami olyanról, amiről fogalmad sincs - én például azt szoktam elképzelni, hogy milyen ügyesen meg tudnám mászni a Mount Everestet, mert a havat is szeretem, meg a hideget is jól bírom, de attól még nem biztos, hogy így van. Olvastam olyan emberek élményeit, akik TÉNYLEG megmászták azt a hegyet, és az ő szavuk többet ér, mint az én alaptalan képzelgéseim.

Sokat elmond rólad, hogy jobban megveted a szabad párválasztás kultúráját, mint a patriarchátust, ahol a nőnek kuss volt a neve, a feje fölött döntöttek a sorsáról, és akkor sem válhatott el a férjétől, ha az rendszeresen bántalmazta.

Tényleg sajnálom, hogy ebbe a korba kellett születned, ahol nem kényszeríthetsz rá nőket, hogy tűrjenek meg maguk mellett, de ez van, a jelen kor adta lehetőségekkel kell gazdálkodni...

2015. okt. 21. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!