Csúnya fiúk-férfiak! Unalmas már hallgatni a szépfiúk tanácsait, hogy legyen nekünk is kisugárzásunk meg öltözködjünk divatosan? Illetve az alábbi csúnya-szépfiú asszociációk is milyen igazak nem?!
ők vajon tudják hogy ha egy csúnya srác kezdeményez azt a legtöbb lány alapból tolakodásnak fogja venni?
Ha egy csúny pasi csendes = szánalmas lúzer kuka.
Ha egy jó pasi csendes = misztikus,titokzatos
Ha egy csúnya pasi hangos = szánalmas ripacs
Ha egy jó pasi hangos = központi figura, menő arc, alfahím
Ha egy csúnya pasi szegény = szánalmas lúzer
Ha egy szép pasi szegény = magasabb szintű célok hajtják mint a pénz
Ha egy csúnya pasi kedves = idióta, nyáladzó kutya
Ha egy szép pasi kedves = érzéki, igazi férfi
Ha egy csúnya pasi humoros = idióta, feltűnési viszketeségben szenved
Ha egy szép fiú humoros = zseniális jellem
és így tovább...
+kedves LÁNYOK ÉS NŐK, Hogyan tudjátok kimagyarázni ezt a rengeteg kettős mércét?
Kedves eee mindegy, kerdezo
Engem a pasik toltak el mindig meg undorodtak tolem. Ba$zarintott mar at olyan akiben biztam, volt,hogy elso nap megcsaltak :D a mostani parom meg a fonyeremeny tudod, hogy Lett az enyem? Hogy nem itt nyafiztam mint egy ovodas hanem harcoltam erte.
Szedd ossze magad meg a vilagrol es nokrol alkotott velemenyed aztan irany a vadasz mezo
hát persze.
majd egy 18 éves tinilány fogja megmondani hogyan kell csajozni.
Vicc. 18 évesen akkor is kellesz a férfiaknak ha 150 kg vagy.
Nagyon nagyon tevedsz mert kozel se voltam ronda es csak kicsit kover es meg akkor Se kellettem mikor lefogytam egyedul a paromnak.
A 18 eves tinilanynak van egy 3,5 eves kapcsolata te meg bem tudss felmutatni semmit :D Csak a noket hibaztatod azert mert egy onsajnalo emberrel nem akarnak osszeallni. Te is szivesebben lennel egy vidam kedves szep lannyal mint egy depressziv, onutalo, banyaremmel nem?
szaftos tinilány
örülök a sikereidnek, de fiatal őzike létedre kicsit könnyebb ismerkedni hidd el :D
engem elhajtott már vagy 150 nő.
150? Wtf?
Ha mán 150et megszólitottá` mé nem hajtasz tovàbb?
Erre mondják looser...
Ha egy csúnya pasi vinnyog a gyakorikérdéseken: szánalmas gyökér, bottal sem.
Ha egy szép pasi vinnyog a gyakorikérdéseken: szánalmas gyökér, bottal sem.
Ez a nyafogás az unalmas. Azért nem kellesz senkinek, mert nem és pont. Komolyan ez a legnagyobb problémád az életben? Akkor tennél érte, mert a panaszkodás az nem számít annak. Örülnék én, ha ennyi problémám lenne.
Engem csak az csesz fel, hogy te meg a hozzád hasonló bagázs a nőket hibáztatja a sikertelenségéért. Olyan kép él róluk a fejetekben, hogy már megbocsáss, de ha megvan az ép eszük, nem csoda, hogy elkerülnek.
Egy normális ember nem olyan, mint te, meg olyan se, amilyennek elképzelitek. Ha képesek lennétek egy kicsit más szemszögből nézni a dolgokat, meglátni a valóság legalább egy szeletét, helyrecsapnátok a kis megtorzult személyiségetek, talán még valamire való férfiak is lehetnétek az életben.
Dehát az nehéz, megértem én. De akkor meg picsogj magadnak légy szíves, mert nagyon gusztustalan a szenvelgésetek. Legyen már tartásod, ember! Belém több szorult 18 éves lány létemre.
Magára a kérdésre: "Kikérem magamnak, hogy adnom kelljen magamra! Azt akarom, hogy úgy szeressenek a nők, ahogy vagyok: igénytelenül, kisugárzás nélkül, kopott ruhákban. (Csunyák és dagadtak kíméljenek!)"
A kifejtésre: Tök igazad van, a nők sosem találkoznak ilyen fajta kettős mércékkel...
Felfogod, hogy nem a ronda FÉRFIAKAT éri hátrányos megkülönböztetés, hanem a ronda EMBEREKET?
Najó, 5 óra van, most ébredtem szóval ne várj sokat, de nesze..
Csak csajos dolgok:
ha a szép (vékony) lány jó étvággyal eszik: "üdítő látni, hogy vannak nők, akik nem nyúlkaján élnek"
ronda (kövér) nő eszik: "és íme, itt láthatjuk a sertést, kedvenc elfoglaltsága, a táplálkozás közben"
szép nő nem használ sminket: "mindig mondom, hogy a legszebb smink a természetesség :)"
ronda nő nem használ sminket: "igazán kezdhetne valamit magával. Az, hogy valaki így néz ki még nem ok arra, hogy elhanyagolja a megjelenését"
Itt jönnek azok, amiket te is írtál:
csendesség
szép nő: "amellett, hogy visszafogott, a világ legjobb beszélgetőpartnere is :)"
ronda: "elvárja, hogy én szórakoztassam.. Na persze.. Meg amúgy is, ki tudja, hogy mi jár az ilyen antiszoc csajok fejében"
beszédesség
szép: "A női csacsogás fényt hoz az ember napjába"
ronda: "Csak úgy szomjazza a figyelmet"
szegény
szép: "majd talál magának egy lúzert, akin élősködhet" -uupsz, itt még a szép csajokkal sem vagytok tisztességesek
ronda: ???
Amúgy vicces pasikat ki szólja le? Azokon a helyeken, ahol megfordultam eddig (iskolák, munkahely) marha sokszor pont a csúnyább fiúk voltak a legnagyobb humor heroldok. Biztos vagy benne, hogy vicces vagy?
Ezt alátámasztja, hogy tekintélyes számú ronda pasi van, aki abból él, hogy milyen vicces, amit nem tudnának megtenni, ha az összes nő idiótának gondolná őket. Pl Kőhalmi Zoltánnak felesége van meg gyereke, pedig úgy néz ki, mint amit a bal kezemmel rajzoltam.
Egyébként egyet értek minden kommentelővel, aki valamilyen formában azt írta, hogy milyen szánalmas ez a folytonos férfi hisztiáradat ezen az oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!