Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Márkaszakértők figyelem!...

Márkaszakértők figyelem! Eredeti ez az Adidas cipő?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 16. 15:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
17:29 vagyok: és még az enyémben nem is kína hanem made in indonezia van írva!
2010. márc. 16. 17:31
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, olyan furi ez a címke...Szerintem nem igazi, de nem tudom pontosan.
2010. márc. 16. 20:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Az Indonézia, Kína, Tajvan, Chile, Equador, Vietnam, vagy más ilyen ország nem jelent semmi olyat, hogy kamus!!! Attól mert Kínában gyártják, nem kamus! Attól függ, hogy melyik cipő technológiáját, éppen hol dolgozzák ki és honnan könnyebb exportálni, valamint az adott márkán belüli cipő előállítása mennyibe kerül! A tanúsítvány megmondja, hogy kamus-e vagy sem, bár ebben az esetben nincs tanúsítvány sem garancia! :S
2010. márc. 16. 20:51
 24/24 anonim válasza:
En azt mondom,hogy hamisitvany,nem erdemes aukcios oldalakrol venni,markaboltok,hervis,intersport amik megbizhatoak,plusz 1-2 meg van,mert a varosomban is van egy ami megbizhato,de ok is ilyen helyekrol hozak az arut.Legjobb ha markaboltban megkerdezed.A varras elegge gyengenek nez ki,a cimken pedigszokott lenni egy product code es egy kepecske ami egyedi minden termeknel,de ezeket csak az utobbi evekben vezettek be.Amint mondtam,legjobb ha bemesz a legkozelebbi markaboltba es megkerdezed.
2011. szept. 6. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!