3/24 A kérdező kommentje:
A cipő nyelvének belsejében lévő cimkét fényképeztem.
2010. márc. 16. 15:54
5/24 anonim válasza:
A China nem lep meg, mert a Nike-t, Adidas-t, Converse-t is Kínában gyártják! De am sztem ez nem igazi, nekem Nike van, meg Converse, de azokba szebben van bele varrva, meg több rajtuk az infó, meg minden!
6/24 A kérdező kommentje:
Van egy adidas cipőm, abban Made in Vietnam van írva.
2010. márc. 16. 16:10
7/24 anonim válasza:
de am keress rá a cipőre az Adidas honlapján vagy írd be a Google-ba a cipő teljes nevét és ha ad ki vmit róla, akkor talán valódi!
8/24 A kérdező kommentje:
Nem találok semmit:( a belevarrt cimkét sehol sem mutatják:(
Segítsetek!
2010. márc. 16. 16:11
9/24 anonim válasza:
Azért van Vietnam, mert az Adidas is több helyen gyárt! Ha megnézed a használati utasítást, abba benne vannak az országazonosítók, hogy honnan származhat a cipő!pl: Kína, Vietnam, Tajvan, ...!
10/24 A kérdező kommentje:
Nincs használati utasításom. Ezt a cipőt aukciós oldalon vásároltam, használt, és eredetinek hírdette az eladó.
Adidas Martial Arts
2010. márc. 16. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!