11/24 anonim válasza:
Ha kínai piacon vetted, akkor hamis valszeg, vagy lopott, de ha hervisben vagy adidas márkaboltban, vagy megbízható helyeken, akkor biztos igazi
12/24 anonim válasza:
de ha találsz róla vmi képet, ami hitelesnek tűnik, mert pl.: egy bolt árulja, akkor valószínűleg valódi! Ha adtak rá garit, meg rendes dobozba tették, meg használati utasítást, meg nem kínaiba vetted, vagy utcán, akkor jó!
13/24 A kérdező kommentje:
Nincs használati utasításom. Ezt a cipőt aukciós oldalon vásároltam, használt, és eredetinek hírdette az eladó.
Adidas Martial Arts
2010. márc. 16. 16:17
14/24 anonim válasza:
Legjobb, ha bemész egy márkaboltba és megkérdezed!
15/24 A kérdező kommentje:
nem igaz, hogy nincs adidas cipőtök, hogy megnézzétek.
2010. márc. 16. 16:30
16/24 anonim válasza:
nekem van. de mit nézzek meg rajta?
17/24 anonim válasza:
na előző vagyok. nekem már kb 4-5 éve megvan az adidas cíipőm, de a cimke a nyelve belsejében még mindig úgy áll, mint amikor megvettem. nem így van belevárva, sőt nemis varrva van, hanem ragasztva vagy nemtom, de nagyon stabil áll ott szinte beleolvadva a nyelvbe. ilyen csúnya varrottal még nemnagyon találkoztam edpgi több adidas cipőm is volt/van
18/24 anonim válasza:
nekem a Nike-ban is körbe van forrasztva a cimke és nem varrva van!
19/24 anonim válasza:
tegyél már fel egy teljes képet a cipőről!
20/24 anonim válasza:
az enyémbe is ragasztva van nem varrva. a minta és az írás is máshogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!