Mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya vagyok. Lapos, kövér, pattanásos, szamárfejű, ráadásul LÁNY!

Minden fiú undorodik tőlem, és pont a suli nagymenőjébe zúgtam bele, de ő csúnyának tart! Mit tegyek magammal?

2015. okt. 12. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha képet mutatnál ,úgy talán tudnék tippet adni hogy ,hogyan szépülj meg:) Egyébként ,nem a külső szépség a legfontosabb sztm...
2015. okt. 12. 14:38
 2/5 anonim válasza:
En is ugyanigy erzem magam.elvileg csak te erzed igy, de igaz, kep nelkul nem megyunk semmire.ha gondolod irj nyugodtan.15 eves vagyok.ez kisse furanak hangzik, de van par jo modszer ezekre.hogy lefogyj meg ilyenek
2015. okt. 12. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezd mozogni, így leadhatsz pár plusz kilót! A mozgás eleve ad egy kis plusz önbizalma, és azok a lányok akik elfogadják magukat, a legszebbek! Étkezz egészségesebben, akkor a bőröd is szebb lesz, nem pattanásos, és ismét csak lemegy a súly! A mellmérettel nem lehet mit tenni, van akinek a kismellű lányok tetszenek. Egyébként hány éves vagy, Az arcformád a pubertás során még változhat. Ráadásul lány? Mi a baj azzal, ha lány vagy? Vagy talán egy fiúnak megengedhető lenne, hogy elhanyagolja magát? Hát nem. Hajrá! :)
2015. okt. 12. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha képet mutatnál, könnyebb lenne.
2015. okt. 12. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Kezdj el sportolni és egészségesen élni. Menj el fodrászhoz és bőrorvoshoz. Igazíts a szemöldöködön, ha ápolt vagy nem tudok elképzelni hogy ne néznél ki sokkal jobban. :)) Sok sikert! :)

Én sokat sportolok és tornázok, csak hogy biztassalak. :D

2015. okt. 12. 16:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!