Mit csináltok, ha "ég" a talpatok?
Figyelt kérdés
Több cipőmben is egy idő után "égni" kezd a talpam. Osztálytársam azt mondta, ő nem csinál semmit, de így egy csomó cipőmet nem tudom felhúzni egész napra, mert már délben alig bírok benne menni, és mire hazaérek már mezítláb mennék inkább az utcán. (nem függ a márkától és a sarokmagasságtól sem)2010. márc. 15. 20:06
1/4 anonim válasza:
Bekenem lábgomba elleni krémmel a lábam.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a legvalószínűbb, hogy gagyik a cipőid, bocs. Ha nem gagyi (= nem kínai, hanem normális felépítésű, bőr, szellőzik), akkor lehet meg van vastagodva a talpadon a bőr, tehát egy pedikűr nem árthat. Krémezd be a talpad is rendszeresen, erre a célra is van külön krém. A lábgombás válasszal nem értek teljesen egyet, de ha a fentiek nem működnek, akkor lehet az is. Napi zoknicsere gondolom alap. A cipővel lehet még olyan probléma, hogy szét van taposva, csúszkál benne a lábad...
4/4 A kérdező kommentje:
- van benne betét, azzal is ugyanolyan, egy fokkal később kezd el, ennyi
- 1 márkátlan cipőmről van szó, de van deichman-os és reno-s is (nekem ez márkásnak minősül...)
- nem csúszkál benne a lábam
- nincs megvastagodva a bőr a talpamon csak annyira, amennyire normális (szerintem)
a krémet kipróbálom, és köszi a válaszokat, remélem vannak még ötletek!
2010. márc. 16. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!