Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műköröm viseléséhez adnátok...

Műköröm viseléséhez adnátok pár tippet?

Figyelt kérdés

Hogy miket kell másképp csinálni, mikre kell nagyon figyelni, egyes dolgokat hogy könnyebb kivitelezni... :)

Pl. hogy a krémet a tégelyből nem az ujjbegyünkkel vesszük ki, hanem összegörbítjük az ujjunkat, mintha kopognánk, és úgy...

Előre is köszönöm :)

2015. okt. 6. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Először csak rövid körmöt kérj, ne menj kontárhoz, mindent lehet vele csinálni, amit a természetes körmöddel is csinálnál.
2015. okt. 6. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Elég rövid lett, de azért vigyázni kell vele. És sokkal másabb, mint az igazi köröm... szóval kíváncsi lennék pár tippre :)
2015. okt. 7. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Butaság, nem kell extra óvatosság. Ne csukd az ajtóba, ne használd csavarhúzónak, ne feszegess vele olyat, amit saját körömmel se.
2015. okt. 7. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Meg lehet azt könnyen szokni egy hét alatt.

Ami fontos h ne a körmödet használd hanem az ujjbegyedet mondjuk ha a mobilodat nyomkodod. Mert különben megkarcolod. Gépelés is nyilván, ujjbeggyel laposabb.

Ami bonyolult lesz hosszú körömmel az a mosogatókesztyű legalábbis én utálom mondjuk az én körmöm tényleg hosszú de zavar h nem tudom kitapogatni a dolgokat ha kesztyű van rajtam.

Aztán amit meg jobb ha megszoksz h ne vegyél fém dobozos üdítőt mer iszonyat kinyitni. Vagy legyen nálad vmi amivel kinyitod. A másik még az apró ha leesik a földre, azt se veszed fel egykönnyen.

De nekem hosszú stiletto körmöm van szal egy kicsit más a ehlyzet egy rövid körömmel nem hinném h bármi is változna

2015. okt. 8. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
4 centis stilettoval sincs gondom, ugyanúgy mosogatok, takarítok, mint nélküle. Ki tudom nyitni a fém dobozt, fel tudom venni az aprót, le tudom számolni a kasszát a munkahelyemen, ki tudom tenni a polcra a pici dolgokat is, anélkül, hogy a többit borítanám. Egy dologra vagyok képtelen, bowlingozni. Szerencsére nem is szeretek.
2015. okt. 8. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:

A legnagyobb butaság, meg a képernyő karcolás. XDXDXD

Nem tudod összekarcolni.

2015. okt. 8. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
6: de össze tudod, csak alig fog látszani. de ha nonstop a körmöddel nyomkodod, előbb utóbb fullra tele lesz mikrokarcolásokkal és homályosabb lesz az egész. bár ezt a boltban mondták, szal nemtom h igaz e.
2015. okt. 8. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!