Milyen friss tapasztalataitok, véleményetek van a Fashion Nails, Profession Nails, Studio Flash műköröm tanfolyamairól?
2010-2012-nél frisebb tapasztalatokat, véleményeket ezekkel az iskolákkal kapcsolatban nem találtam, friss információkat szeretnék kapni. :)
Megelőzvén az ilyenkor szokásos "menj okj-ra" figyelmeztetéseket, köszönöm, jól fizető, körmös szakmától nagyon messze álló munkám van, számomra ez hobbi, egy rajongás. Csak és kizárólag saját magamnak készítek zselés, géllakkos körmöket évek óta, csak szeretnék még több ismeretet szerezni a hobbimról, további technikákat megismerni, esetleges kérdéseimet feltenni az oktatóknak.
Szerintem ne hallgass olyanokra, akik még sosem voltak ilyen képzésen. Lásd előttem szóló.
Én nemrég végeztem a StudioFlash-nél és nagyon jó volt! A Szilvi kitűnő és nagyon tapasztalt oktató.
Most fogok menni továbbképzésekre is hozzájuk és augusztustól jöhet az műkörmös OKJ ugyancsak náluk :-) Már nagyon várom. :-))
Szóval szerintem ne a tapasztalatlanokra hallgass.
Én ajánlani tudom csak a StudioFlash-t.
üdv
Piri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!