Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen friss tapasztalataitok,...

Milyen friss tapasztalataitok, véleményetek van a Fashion Nails, Profession Nails, Studio Flash műköröm tanfolyamairól?

Figyelt kérdés

2010-2012-nél frisebb tapasztalatokat, véleményeket ezekkel az iskolákkal kapcsolatban nem találtam, friss információkat szeretnék kapni. :)

Megelőzvén az ilyenkor szokásos "menj okj-ra" figyelmeztetéseket, köszönöm, jól fizető, körmös szakmától nagyon messze álló munkám van, számomra ez hobbi, egy rajongás. Csak és kizárólag saját magamnak készítek zselés, géllakkos körmöket évek óta, csak szeretnék még több ismeretet szerezni a hobbimról, további technikákat megismerni, esetleges kérdéseimet feltenni az oktatóknak.

2015. okt. 4. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Hobbiképzésnek is kevés. Sőt, ha már csinálod egy ideje,akkor lehet, hogy többet is tudsz, mint amit ott oktatnak
2015. okt. 4. 12:05
 2/2 anonim válasza:
39%

Szerintem ne hallgass olyanokra, akik még sosem voltak ilyen képzésen. Lásd előttem szóló.

Én nemrég végeztem a StudioFlash-nél és nagyon jó volt! A Szilvi kitűnő és nagyon tapasztalt oktató.

Most fogok menni továbbképzésekre is hozzájuk és augusztustól jöhet az műkörmös OKJ ugyancsak náluk :-) Már nagyon várom. :-))

Szóval szerintem ne a tapasztalatlanokra hallgass.

Én ajánlani tudom csak a StudioFlash-t.

üdv

Piri

2016. júl. 19. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!