Gyenge körmök. Segítség?
13 évig rágtam a körmöm, csak műköröm alatt tudtam megnöveszteni, de nekem is borzalmasan nézett ki, bár én körmössel szedettem le. Kipróbáltam kismillió körömerősítőt, de csak átmenetileg voltak hatásosak. A Rimmel nail nurse sorozatából a nail rescue nagyon jó volt, de aztán felhagytam vele, mert nem akartam, hogy attól függjön, milyen a körmöm állapota éppen.
Vettem jojobaolajat és elkezdtem minden este pár cseppet a körmeimbe és a körömágyamba masszírozni és csodákat tett. Segít megkötni a vizet és egyben kint is tartani, ezáltal erősíti a körmöt, a körömágyam meg csodásan hidratált tőle. Szerintem egy próbát neked is megér.
Ami még jó, az a kovaföld kapszula, illetve a DM saját márkás kb 800 forintos haj-köröm kapszulája, nekem az is segített anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!