Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 2-hónapja fogyózom és semmit...

2-hónapja fogyózom és semmit nem adtam le. Heti 2x sportolok és 5-utan nem eszem semmit. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mit tegyek?? :(
2015. okt. 5. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos ennyi információ ismeretében nem tudunk segíteni. Esetleg ha kifejtenéd bővebben (akár privátban is, ha neked úgy kényelmesebb), hogy hány éves vagy, milyen magas, hány kiló, mennyit szeretnél fogyni, hogy kezdted el, mit csinálsz, mit eszel, mit sportolsz, akkor nagyon szívesen segítek. :)

2015. okt. 5. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Az 5 után nem evés hülyeség, csak lelassítod vele az anyagcseréd.
2015. okt. 5. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Táncolok (Acrobatikus Rock And Roll) 14-éves vagyok 163cm és 57kl. Reggel szoktam enni édességet műzlit meg amikor hazajövök kb. 2-kor egy nagyon picit. Nem vagyok kifejezetten édes szájú. A táncon szinte mindenki ilyen 48-55kl-ig van és kellemetlen, hogy csak én vagyok ennyi. Ajánlották a futásst probalkoztam is de nem lett tul sok eredmenye.. folytassam a futast? vagy mit csinaljak? nagyon sokat depizek azon hogy csak én vagyok ennyire sulyos.. a legjobb barátnőm 164cm 13 éves és 48kl... borzasztó mellette állnom... leginkább combba és fenékbe vagyok hajlamos hízni..
2015. okt. 5. 20:19
 4/8 anonim válasza:

Hát, Sári, ez nem így működik.

Étrend, megfelelő mozgás (nem, nem futás, az inkább kardió, mint aerob (ami a zsírégetéshez szükséges)...

Én nem linkelek be neked semmit erről, mert úgysem olvasod el, hiszen több oldal (ami perceket vehet igénybe). 5 után nemkajálás is egy hülyeség.

2015. okt. 5. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
lehet szarokat eszel. amúgy futással fogysz a leghamarabb.
2015. okt. 5. 20:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké koszi mindenkinek! :)
2015. okt. 5. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
2015. okt. 5. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem a csokis müzlit kell enni.

Reggelire zabpehely, tejjel vagy kefirrel, gyümölcsökkel.

Ebédre párolt zöldségek, mondjuk natúr csirkemellel. A tésztás ételek felejtősek, a kenyérfélék terén ebből kevesebbet és teljeskiörlésűt vegyél.

Amúgy meg zöldségek, gyümölcsök, sovány húzok fogyasztása ajánlott és minél kevesebb cukros dolgot egyél.

A heti 2 rocky mellé kezdj el napi szinten futni, tornázni.

Azért nem fogytál eddig, mert amit csinálsz az önsanyargatás és nem tudatos fogyókúra.

2015. okt. 6. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!