Kicsit vékony vagyok 48kg 167cm Nagyon sokat eszek de mégsem hízok, lehet az hogy azért nem mert nem sportolok?
Túlbecsülöd azt a "nagyon sokat" vagy rossz minoseget viszel be.
Es 14 évesen MINDENKEPP sportolni kellene..
Sportolni mindenképp kell, ha nem akarsz szarul kinézni és löttyedt lenni mire nő lesz belőled.
Ha hízni akarsz szedjél multivitamint rendszeresen, és eddzél. Tudod, szedj magadra izmokat.
Én is nagyon vékony vagyok, 44 kg és 162 centi, én rendszeresen sportolok, rendesen eszek, és mégse tudok elhízni...
A sport nagyon fontos - de heti öt tesi mellett megértem, hogy már semmi kedved nincs hozzá - legalább kocogj vagy lépcsőzz vagy hasizmozz...ezek nem kerülnek pénzbe, és 10-15 perc is csodákra képes naponta...hízni nem fogsz tőle, de egészségesebb leszel és később az alakodon is sokat fog dobni, ha nem hanyagolod el az ilyesmit...
Nekem van pár év előnyöm, de ahogy idősödsz majd úgyis felkúsznak a kilók azokra a helyekre, ahova nem szeretnéd, ezzel nem lehet mit kezdeni...(egyébként valószínűleg genetika vagy gyors anyagcsere állhat a háttérben...nekem mindkettő jelen van...)
Viszont csak azért ne kezdj el minden zsíros vacadékot összeenni, hogy hízz, az egészség fontosabb...
19L
köszi a válaszokat :)
a mi osztályunkba csak heti 2x tesi óra van de nem mindig szoktam tesizni :) de köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!