Szerintetek gáz ha 14 évesen műkörmöm lenne? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval idén lesz a ballagásom és a körmeim nagyon puhák és mindig rövidre kell vágnom hogy ne töredezzen és jöjjön le a a felső rétege és arra gondoltam hogy műkörmöt csináltatnék és akkor lehetne hosszabb körmöm.2015. szept. 30. 20:08
1/8 anonim válasza:
Mivel mindig kicsi körmöd volt,gondolom nem tudnál vele fogni...nagyon szexi lenne...18éves korodig én nem engedném,hajfestéket is csak akkor ha nem feltűnő,sminket ugyanúgy.Miért akartok úgy kinézni mint egy kiélt ribi? Legszebb korotokba vagytok.
2/8 anonim válasza:
Csak utána még gyengébb lesz a körmöd, mint volt. Inkább használj erősítő lakkot. Nekem az Eveline 8in1 nagyon bejött.
3/8 anonim válasza:
Miért nem ápolod a körmöd? Fontos hogy egészségesen élj, szedj multivitamint, használj körömerősítő lakkokat. Aztán majd szép lesz a saját körmöd. A műköröm nem természetes és még jobban tönkre teszi a saját körmöd.
4/8 anonim válasza:
Fiatal vagy még, ne akard mégjobban elgyengíteni a körmeidet. Persze, ha a szüleid beleegyezned, nincs beleszólásunk. Viszont inkább foglalkozz rendszeresen a körmeiddel, körömerősítő lakkokkal, olajokkal, illetve vannak kifejezetten köröm-haj-bőr vitaminok is, az is segíthet.
5/8 anonim válasza:
Valamennyire egyet kell értenem az előttem szólókkal, bár én elég nagy műköröm rajongó voltam. Most már sokkal inkább a géllakkok pártján vagyok. Szerintem is elég korán van még ahhoz, hogy műkörmöd legyen, ( nekem először a szalagavatómon volt műkörmöm) bár egy jó körmös biztos meg tudja úgy csinálni, hogy szép, diszkrét és visszafogott legyen. DE mielőtt megépíti a körmöd, azelőtt a felső rétegét le kell reszelni, tehát még jobban elgyengül a köröm, igaz a zselé ( én csak erről tudok nyilatkozni) kemény lesz és elég nehéz letörni, viszont leszedni is csak reszelésel lehet, szóval megint sérül a köröm. Persze egy ideig szép, viszont utána csak rosszabb lesz a körmöd mint volt. Próbálkozz inkább azzal, hogy a saját körmöd erősíted, vannak nagyon jó körömerősítők.( pl az avonnál olyan 800-900 ft körül ) Ha esetleg ballagásodra meg szeretnéd majd csináltatni a körmöd, akkor inkább géllakoztass, addig pedig erősítsd. 21/l
6/8 anonim válasza:
Nekem is kb. ilyen idősen volt teljesen natúr műkörmöm, ami kb. olyan hosszú volt, mint egy normális lánynak a rendes körme, mert az enyém is puha, és töredezik össze-vissza, és régebben még pszichés dolgok miatt rágtam is, szóval elég rövidek voltak. Arra ne hallgass, aki olyan baromságot ír, hogy nem tudod megtanulni, ha addig rövid körmöd volt, hogy hogy kell vele fogni dolgokat, első két napban kb. még fura, de tökéletesen meg lehet szokni. Én ilyen esetben engedném a műkörmöt, de csak ízlésesen (francia, vagy vmi nem túl rikító és feltűnő egyszínű... nem ilyen karom mindenféle csillogós szarral). Amúgy pont a műkörömnek köszönhetem, hogy alatta megerősödött a körmöm valamennyire (tudom, van, akinek amiatt gyengül el, de nekem szerencsém volt).
7/8 anonim válasza:
én 13 vagyok és van műkörmöm szóval szerintem nemgáz. :)
#1: "18éves korodig én nem engedném,hajfestéket is csak akkor ha nem feltűnő,sminket ugyanúgy"
szerintem te egy elég kemény szülő leszel/vagy :D én névnapomra kaptam az első műkörmöm utána pedig azt mondta anyu hogyha a suliba nem szólnak érte akkor legyen nyugodtan.
hajfestéssel úgy van hogy a jegyeim alapján. tehát számomra a 2 legnehezebb tantárgyból 1-1 ötös és befesti a hajamat, így meg szerintem megéri.. főleg hogy már mindkettő megvan csak nem egy évbe.
sminkért sem szól.. bár nem is sminkelem magamat :D
8/8 anonim válasza:
Miert lenne gaz?? :D
En 13 eves vagyok es magamnak csinalom a gel lakkot/zselet
Epitek is szoval minden profi cuccom megvan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!