13 évesen lehet műkörmöm? 8. -as vagyok, és nemsokára ballagás, és szeretnék műkörmöt. Nekem nagyon tönkre tenné az igazi körmeim?
Gondolom addigra betöltöd a 14-et.
Nézd. Én szintén 8-os vagyok, nekem volt műkörmöm. Bár igaz, nekem azért, mert rágtam, és utána meglett szépre csinálva, így leszoktam róla. :) Most lenövesztettem szépen, igazából nem ment tönkre a körmöm, csak folyamatosan reszelni kellett a műt, és az nem volt olyan szép :D
Ballagásra én szép franciát fogok csináltatni. Amúgy hülyeség, csak akkor akad be a köröm, ha nem jól van megcsinálva, mert akkor fellevegősödik, a széle berepedezik. De ha jól megvan csinálva, semmi probléma nem lesz vele. Volt hosszabb is, ha tudsz rá vigyázni, még csak letörni se fog :)De ha nem muszáj, ne igazán tetess műkörmöt, ráérsz még :) Én inkább szépen megcsináltatnám, kifesteni, esetleg japán manikűr, bár az anyagilag kicsit húzós. :)
Remélem segítettem!
14L
Nekem is nagyon tönkre tette, soha többet nem kell műköröm és neked se ajánlom, kisgyerek!
25N
hosszabb távon biztos nem :)
de ahogy előttem írta egy műkörmös, bizony inkább a műkörmös tud több kárt okozni, nem a műköröm. ha szétreszelő a körmöd, pl lyukacsosra. viszont lehet, hogy drágább egyes körmös, de előbb érdemes olyant keresni, akinek a "hátterét" megtudod nézni, milyen munka tapasztalat van a háta mögött, vagy esetleg idősebb ismerőseid közt érdeklődj, hogy kiket tanácsol, ilyen hogy 2-3 éves tapasztalatú embert nem hiszem hogy sokan választanak, de ezt leszámítva ez is lehet jó szakember.
egyébként szerintem érdemes lenne, az ha az anyukád is megengedi, konkrétan ahogy mondták előttem, menjen veled egy szülő :) és tényleg ne túl hosszút csináltass, mert ha beleakad valamibe az tud ám fájni.
és ha kérdeznétek, nekem még nem volt körmöm, megelégszek a manikűrrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!