Hajfestes 15 evesen?
Barna hajam es barna szemem van. Viszont nagyon tetszik a voros haj (nem a piros hanem a termeszetesebb, csak sotetebbe)
Voroses-barna nem terne el tulzottan a hajam szinetol ezert a lenoves se lenne annyira veszes.
Vagy varjak meg vele par evet?
Szerintem nem lenne veszes a lenoves mert a vorosesbarna es a barna kozott nincs nagy kulonbseg (mint pl a barna hajbol szoke eseten)
Viszont a kopastol meg attol, hogy nyaron a nap kifakitja a szinet felek
A barna-szőke a legjobb lenövés, komolyan. Épp az, hogy ha hamvas barna a hajad, és aranybarnára van festve vagy feketére, sokkal feltűnőbb a lenövés. Nem a sötétségtől függ, hanem az árnyalattól.
A kopás tényleg szívás, nekem általában szőke a hajam, néha elkap a vágy, hogy rézvörös legyek, és a sima festéket (nem színezőt) 3 nap (= 3 hajmosás) alatt ledobta többször is.
A vörös a legnehezebb szerintem is. Nem tudsz olyan színt vagy árnyalatot mondani, ami nem voltam, és a vörössel szenvedtem mindig a legtöbbet. De ha jól áll, megéri, mert nagyon szép.
Koszonom mindenki valaszat (a 4-esnek kulon koszonet, mert o tapasztalatot is irt)
Mindenkit felpontozok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!