Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hajfestes 15 evesen?

Hajfestes 15 evesen?

Figyelt kérdés

Barna hajam es barna szemem van. Viszont nagyon tetszik a voros haj (nem a piros hanem a termeszetesebb, csak sotetebbe)

Voroses-barna nem terne el tulzottan a hajam szinetol ezert a lenoves se lenne annyira veszes.

Vagy varjak meg vele par evet?

2015. szept. 19. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem várj vele legalább egy évet.A szinötlet viszont tetszik.A munkatársam is 15 évesen kezdte festeni a haját, azt mondta,nagyon sok törődést és időt igényel, ráadásul mot,negyven évesen alig van pár hajszál a fején,szóval,ha nem akarsz erre a 'sorsra' jutni,ne kezd el a hajfestést.
2015. szept. 19. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
14 éves korom óta festem a hajam, 15 éves korom óta feketére. Nem lett kevesebb hajam. A vöröses haj egyébként elég feltűnően nő le, ráadásul csúnyán kopik.
2015. szept. 19. 16:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem nem lenne veszes a lenoves mert a vorosesbarna es a barna kozott nincs nagy kulonbseg (mint pl a barna hajbol szoke eseten)

Viszont a kopastol meg attol, hogy nyaron a nap kifakitja a szinet felek

2015. szept. 19. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A barna-szőke a legjobb lenövés, komolyan. Épp az, hogy ha hamvas barna a hajad, és aranybarnára van festve vagy feketére, sokkal feltűnőbb a lenövés. Nem a sötétségtől függ, hanem az árnyalattól.

A kopás tényleg szívás, nekem általában szőke a hajam, néha elkap a vágy, hogy rézvörös legyek, és a sima festéket (nem színezőt) 3 nap (= 3 hajmosás) alatt ledobta többször is.

A vörös a legnehezebb szerintem is. Nem tudsz olyan színt vagy árnyalatot mondani, ami nem voltam, és a vörössel szenvedtem mindig a legtöbbet. De ha jól áll, megéri, mert nagyon szép.

2015. szept. 19. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A vörössel az a baj, hogy ha elkezded festeni és nem akarsz igénytelenül kinézni akkor minden 2-3. mosásnál frissíteni kell a színt, színezőt keverni a balzsamba, pakolásba, vagy színező sampont használni, stb. Ez elég macerás meg nem is olcsó egy normális színező. Havonta meg a hajtöveket kell újrafesteni. Szerintem várj vele.
2015. szept. 19. 18:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenki valaszat (a 4-esnek kulon koszonet, mert o tapasztalatot is irt)

Mindenkit felpontozok!

2015. szept. 19. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!