Átalakítom a testem?
Szeretnék alakítani magamon,nem fogyni szeretnék,56kg vagyok,166cm-hez :).
TUDOM,hogy nincs helyi fogyás,csak formálni akarom a testem. Ezt nyilván a megfelelő edzéssel tudom elérni,azt szeretném kérdezni,hogy derékra érnek valamit ezek a gyakorlatok a neten? Vagy a twister gép? Fenékre ha edzem kb.mennyi idő után látok változást? Tudom..nem 2hét.. De mégis kb.? :)
Életmódot szeretnék váltani,eddig sem ettem egész nap csak hébe hóba pár falatot,hogy meg tudjam enni a barátommal este amit megkívánok bűntudat nélkül.( nem csülökpörköltre kell gondolni) hanem egy szendvics vagy pár falat puding pl. Egész nap semmi más csak egy energiaital.Tartom is a súlyom.
Mostmár szeretnék napi 3szor enni egészségesen,de félek meghízok,ha reggelizem pár falatot,de így meg ,hogy nem eszek félek raktározok :(.
Ha rendesen eszem és edzek lesz változás? Nagyon akarom,elkeseredtem nagyon.
A barátom odavan a testemért,de engem taszít,formásabbat akarok. Sok edzés,rendes kaja,nagyon ritkán csak kicsi csoki így sikerülhet? Édességet nem nagyon szoktam enni kb.havonta 2szer egy csoki max. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!