Holnap megyek strandolni, de eléggé szégyenlem a
testem.170 cm vagyok, és 74 kg. Nem merek nagyon sehova
menni. Ez mennyire számít soknak?
Figyelt kérdés
iskolai felmérésen azt mondták 21 százalék zsír, és 30 százalék izom van rajtam. Tudom hogy fogynom kéne, de szerintetek se kéne strandra mennem?
2015. júl. 18. 20:51
1/9 anonim válasza:
nem vészes, ne izgulj vigyázz, ne égj le, árnyékban maradj, nagyon erős a nap, fejeden is legyen valami, ne kapj napszúrást
2015. júl. 18. 20:56
2/9 anonim válasza:
Nem, nem mehetsz, sőt, mindenkit, akinek nem tökéletes a teste, azt haza kéne küldeni :D Hirtelen kiürülne az összes strand és mind lehúzhatná a rolót.
Ne hülyéskedj már, szerinted szupermodellekkel van tele ott minden?
2015. júl. 18. 21:02
3/9 anonim válasza:
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy te hogy nézel ki.
2015. júl. 18. 21:08
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem hangzik vészesnek a 74 kg 170 cm-hez. Mellesleg tökéletes embereket sose láttam strandon, az emberek nagy része pedig elhízott... én gyakran járok, hetente többször, pedig nekem is vannak bőven hibáim. Senkit nem érdekel ott ez. Szórakozni járunk strandra, nem szépségverseny.
2015. júl. 18. 22:00
5/9 anonim válasza:
Senkit se fog érdekelni a súlyod és az alakod. Mindenki örül, hogy ugrálhat a vízbe.
2015. júl. 18. 22:17
6/9 Rebellious Dead Lady válasza:
Ha már ilyen kérdést írtál ki, akkor azt hittem, hogy legalább 200 kg-ról van szó.
Szerintem nem kell szégyelned, valóban fogynod kell, de ne hallgass mások véleményére, mert az sem jó, ha egész nap otthon vagy, jót tesz a mozgás!!
Úgyhogy nyugodtan mozdulj ki a házból, sok sikert!! :)
2015. júl. 18. 23:03
7/9 anonim válasza:
én 185cm vagyok 91 kilóval és elmegyek a strandra :) mert nem érdekel mit mond más. 15/f
2015. júl. 18. 23:17
8/9 anonim válasza:
Nem számít soknak! Én is 74 kg vagyok, csak én 172 cm. Megyek strandra, nem érdekel mások véleménye. Ha körbenézel, mindenkinek van hibája. Valamelyik embernek a strandon lóg a hasa, a másik 150 kilós, stb. Szóval, senki sem tökéletes, nyugodtan menj a strandra.
2015. júl. 19. 01:01
9/9 anonim válasza:
miért ne mehetnél ki a strandra és érezhetnéd jól magad? a strand nem csak a modellalkatúaké. én pl nem igazán látok hibátlan testet, de strandra nem azért járunk, hogy bámuljunk másokat, mennyi "tökéletlen" egyesek teste.. menj nyugodtan!
amúgy azokat nem értem, akik nyavajognak a súlyuk miatt, hogy nem mernek strandra menni, akkor miért nem kezdenek el mozogni strandidő előtt. ha meg "késő", akkor nem kell nyavajogni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!