Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, kicsit gáz kérdés, de...

Lányok, kicsit gáz kérdés, de 10-ből hanyas a testem? (kép)

Figyelt kérdés

Enyhén szólva el engedtem magamat az utóbbi időben (105 kg) és vinni akarnak engem nyarlani ismerősök, és hát ja. Szóval egy brutális őszinte értékelés kéne, meg persze ha kort is írnátok az se ártana.

Na mindegy elég halogatás, itt a (kicsit homályos) kép: [link]

2015. júl. 22. 11:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Strandra ki lehet menni vele, de nem egy főnyeremény.

Te akartál őszinte választ.

Inkább nem pontoznék.

2015. júl. 22. 11:13
 2/19 anonim ***** válasza:

És itt még be is húztad a hasad rendesen!

10/2

2015. júl. 22. 11:18
 3/19 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom, hogy fél év edzéssel ebből lehet álomtest a nőknél...
2015. júl. 22. 11:20
 4/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vészes kategória, és alapnak elég jó egyébként. Ha kicsit sportolnál, igen jó tested lenne.
2015. júl. 22. 11:23
 5/19 anonim válasza:
Szerintem tök jó az alap, mintha kondiztál volna, vagy nem is tudom. Egy kis diéta és jó lesz
2015. júl. 22. 11:23
 6/19 anonim válasza:
Ugyancsak ferfikent, jaja, fel-egy ev kb. odafigyelve, es f@xa lenne. Es meg csak nem is a kerdes gaz, de hogy a picsbe lehet ugy hordani egy boxert, mar bocs... Raadasul ugy tunik, hogy legalabb egy merettel nagyobb, mint ami kellene :P
2015. júl. 22. 11:24
 7/19 A kérdező kommentje:

Jó hát ez egy év teljes hanyagolás eredménye (karrier miatt, sok üldögélés), amúgy tök jó volt a helyzet és mindig oda jöttek hozzám a lányok strandon, DE, a mostani helyzetet akarom tudni és ahogy a fenti két lány mondta, elég nagy a baj.

A gatya meg azért olyan hogy látszódjanak a lábaim.

2015. júl. 22. 11:29
 8/19 anonim válasza:
0%

úristen, úszógumi, sörhas, van itt minden

a gatyádba rázhatna valaki mert ugy áll rajtad mintha oda hányták volna

rajtad a konditerem se segit sem a sportolás

10/1 egy azért mert megmerted mutatni magad

2015. júl. 22. 11:31
 9/19 anonim válasza:
Hát szerintem azért annyira de annyira nem szörnyű, 10/6.
2015. júl. 22. 11:44
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem nőként semmi problémám nincs a testeddel. Mondjuk én szeretem a természetességet, és ki nem állhatom a mesterségesen formált izmokat... szóval nálam csak elszúrnád, ha edzenél, de hát ugye ízlések és pofonok. Csak azért írtam, hogy legyen ilyen vélemény is, mert szerintem nincs általános ideál, minden nő mást szeret...
2015. júl. 22. 12:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!