Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem hiszek magamban?

Miért nem hiszek magamban?

Figyelt kérdés
ne haragudjatok nem rinyálásnak szánom, csak szeretnék tanácsot kérni... 19 éves srác vagyok, és nem vagyok megelégedve a külsőmmel, pedig pozitív vissza jelzéseket kapok a lányoktól, de ha a tükörbe nézek nem tudom magamról elhinni hogy ennyire, ne haragudjatok nem beképzeltségből ne értsétek félre... ,de nem tudom elhinni hogy ennyire tetszem a lányoknak... nem értem... valami tanács? hogy min változtassak vagy pszichológushoz kéne járnom? srry ha unalmas már a kérdés de valahova lekellet írnom
2010. márc. 14. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Küldj magadról képet..tán jobban megbirjuk ezt mondani:)
2010. márc. 14. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
tegyél*
2010. márc. 14. 16:01
 3/4 anonim válasza:
Így van. Csatolj egy képet magadról és utána meg tujuk állapítani,hogy mi az amitől esetleg nem látod magadnak olyannak, amilyennek látnak téged a többiek. Amúgy meg próbáld megtalálni azokat a tényezőket magadban, amik tetszenek és azokra koncentrálj, abból meríts önbizalmat.
2010. márc. 14. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:

ne gondolkozz, hogy mi miért és hogy. tetszel a lányoknak, pozitívan állnak hozzád. lehet, hogyha nekiállsz és változtatsz a megjelenéseden, vagy a stílusodon, már nem leszel annyira nyerő. lehet , hogy a természetességed, vagy a személyiséged nem pedig a külsőd káprásztatja el a lányokat. egy képből nem tudjuk levonni a személyiséged, csak azt , ahogy kinézel. de nem ez volt a kérdésed.

a titok nyitja a természeted lehet, meg persze ezen dobhat a külső is

szerintem

22L

2010. márc. 14. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!