Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem hiszek magamban?
Figyelt kérdés
egy lánytól kaptam egy telefonszámot, msn címe is megvan, és mikor kértem nyugodt, higgadt voltam. és szerintem jól ment, még beszélgettünk is kicsit
De mégse hiszem el hogy lehetnek esélyeim, pedig erre nincs okom, de mégis így van
Miért?
16/f
a lány 16
2010. márc. 12. 18:25
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj,gondolom,még nem osk lánnyal volt dolgod,de nyugi,mindenki volt kezdő,és ez az alapidegesség mindenkinél megvan.
2/3 anonim válasza:
Ne izgulj!
Ha megadta a telefonszámát meg az msn címét, akkor nincs miért agódni.
Vagy kezdő vagy, vagy csalódtál már.
Ha kezdő, ez teljessen normális.
Ha csalódtál csak azt tudom mondani, hogy örülj mikor vki elutasít, mert minden nem közelebb visz az igenhez. A nagy számok törvénye működik.
Szurkolok nektek.
17/L
3/3 anonim válasza:
Felejtsd el azt a marhaságot h nincs esélyed! Megadta számát msn-ét is biztos nem véletlen.. A legfontosabb hogy bízz magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!