Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire nem hiszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nem hiszek magamban?

Figyelt kérdés

Az a bajom,hogy nem hiszem el,hogy bejöhetek valakinek és akárki közeledik felém rögtön elzárkózom. Tudom, hogy ez elég ,,gáz'' így közel a 20-hoz, de úgy vagyok vele, hogy ha elzárkózom, akkor nem adok okot arra, h fájdalmat okozzanak.

De a másik oldalról meg tudom, hogy ezzel az elutasítással a másik felet bántom meg, úgy, hogy, közben nem akarom, csak félek az új dolgoktól.

Tudom, h ahhoz, h nyílni tudjak emberek közé kellene járni, de nem vagyok az a kimondott társasági alkat.

(barátnőim szoktak azzal viccelni, h hozzám a nehéztüzérséget kell bevetni :) )

Ezen a pesszimista felfogáson hogyan lehetne változtatni, h merjek hinni magamban és bízni másokban?

Tudom, h már sok hasonló kérdés volt, de köszönöm annak, aki válaszol!

2009. dec. 10. 22:12
 1/4 anonim válasza:
elöször is csak a legjobbakkal logj akiket közel érzel magadhoz. mégha nincs is olyan akit pl legjobb barátnka nevezel csak van 3-4 ember akik a legközelebb állnak hozzád. kezdetben velük menj el bulizni majd ők bevezetnek a társaságba. elsöször ne is bulizni hanem vmi más programot h mééég közelebbi barátok legyetek akikben tényleg úgy megbizhatsz, hogy elmerj menni velük egy idegenekkel teli helyre. nálam bevált.:)
2009. dec. 10. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

belegondoltam most abba amit írtál és rádöbbentem, hogy milyen rég csináltunk bármilyen közös programot a barátnőkkel és pont itt az ideje

:)

2009. dec. 10. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az kérdésed, és az utolsó kommented ellentétes mondanivalót tartalmaz.

Ahogy a magyarázatba leírtad én is úgy vagyok vele, de tudom magamról hogy borderline-os vagyok, és ez velejárója.

Ha gondolod olvass utána ennek a betegségnek és ha találtál egyezőséget, akkor menj el pszichológushoz!

21f

2009. dec. 11. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Rhonda Byrne A Titok c. könyv segítene neked!A pozitív gondolkodásról szól.
2009. dec. 11. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!