Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nem hiszek magamban?
Az a bajom,hogy nem hiszem el,hogy bejöhetek valakinek és akárki közeledik felém rögtön elzárkózom. Tudom, hogy ez elég ,,gáz'' így közel a 20-hoz, de úgy vagyok vele, hogy ha elzárkózom, akkor nem adok okot arra, h fájdalmat okozzanak.
De a másik oldalról meg tudom, hogy ezzel az elutasítással a másik felet bántom meg, úgy, hogy, közben nem akarom, csak félek az új dolgoktól.
Tudom, h ahhoz, h nyílni tudjak emberek közé kellene járni, de nem vagyok az a kimondott társasági alkat.
(barátnőim szoktak azzal viccelni, h hozzám a nehéztüzérséget kell bevetni :) )
Ezen a pesszimista felfogáson hogyan lehetne változtatni, h merjek hinni magamban és bízni másokban?
Tudom, h már sok hasonló kérdés volt, de köszönöm annak, aki válaszol!
köszi a választ!
belegondoltam most abba amit írtál és rádöbbentem, hogy milyen rég csináltunk bármilyen közös programot a barátnőkkel és pont itt az ideje
:)
Kedves Kérdező!
Az kérdésed, és az utolsó kommented ellentétes mondanivalót tartalmaz.
Ahogy a magyarázatba leírtad én is úgy vagyok vele, de tudom magamról hogy borderline-os vagyok, és ez velejárója.
Ha gondolod olvass utána ennek a betegségnek és ha találtál egyezőséget, akkor menj el pszichológushoz!
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!