Szerintetek nagyon gaz, hogy ilyen 'alap allapotban' a szám? Es milyen a mosolyom? ( kep lent)
1. 'Alap' állapot
2.-3. Amikor picit mosolygok ( ha képet csinálok magamról általában igy szoktam mosolyogni :D
4. Amikor mar nagyon mosolygok, mar szinte nevetek :D
Es nem en akarom igy tartani (1.) valamiert alapból igy tartom a számat :/
Es zavar, de ha becsukom akkor meg olyan mérges arckifejezesem lesz vagy nem is tudom :D
Es nem tudom úgy tartani sokáig ( mondjuk ezt lehet csak meg kellene szoknom )
Gáznak nem gáz, csak nrhogy belerepüljön a szádba egy lègy :D
Viccet félretéve, gondolom azóta tartot így a szád,amióta fogszabályzód van. Nem zavar a fogszabályzó? Nem sérti a szád?
Igen, csak megszokás kérdése az egész, és ne törődj azzal, hogy csukott szájjal mérges az arckifejezésed,tátott szájjal meg bambának tűnhetsz, ès még a szád is kiszárad tőle. Inkább erőltesd meg magad, és csukd be a szád.
Mi az hogy alapállapot???
Alapban nyitott szájjal vagy mindig?
Az gáz!
Ha neked nincs ezzel gondod akkor ez nem gond. :)
Amúgy én mindig elgondolkodtam ha ilyet látok, hogy vajon elfelejti becsukni a száját, vagy szándékosan hagyja nyitva, vagy mi van. Én sose értettem... mintha mindig csodálkozna mindenen nyitott szájjal. Nem gáz, csak fura. :D
Helyes vagy, nem gáz. Azért néha csukd is be!
Úgy tartsd a szád, ahogyan kényelmes, ne úgy, ahogy azt hiszed, hogy jól áll! Úgyis látszik, hogyha eröltetett.
Max akkor szoktam 'becsukni' ha megnyalazom a számat, de akkor sem 'normálisan' csukom be :DD
Ezt eléggé hülyén írtam le, remelem érthető
hádde csukd be.
Amúgy nekem bejön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!