Az igazi női táskában állítólag halott indián is van! Hölgyek, ti, milyen furcsaságokat hordtok a táskátokban?
Hát szerintem nálam nincs semmi furcsaság, maximum pár szórólap, amit még nem dobtam ki. :D
Összegezve:
iratok
pénztárca
kulcs
víz
parfüm
rágó
cigi
öngyújtó (ebből néha 3-4 is)
toll
tisztasági betét
betét
tampon
hajgumi
hullámcsat
zsebkendő
telefon
powerbank
Asszem ennyi, de még ezek közül is van, hogy néha kimarad 1-2 dolog, persze épp akkor kellene, amikor nincs nálam :D
Huh, nálam nincsenek olyan nagy extrák, most gyors belenéztem.
Alapfelszerelés:
-igazolványok
-bérlet
-pénztárca
-zsepi
-toll
-kulcs
-tampon
-sminkcuccok
-fésű
-gyógyszerek
Más izék:
-félbetörött ceruza
-régi blokkok
-1 csomag sütőpor
-használt zsepi
-kavicsok
-páratlan zokni
-tartalékbugyi
-egy db szög
-paprikaspray
-egy műanyagpohár
-harisnyazoki
-táskakosz
2., 3. Hozzászóló, azért van zégergyűrű fogó is, mert ezzel lehet szép kerekre hajlítani a drótot, ami szintén nálam van :) Erre most a hétvégén különösen szükségem volt, de aztán rájöttem, hogy kicsi is, jól is néz ki, szóval maradhat :)
Köszi mindenkinek a kommenteket, voltak érdekességek, a félbetörött ceruza és a kavics kifejezetten tetszett :)
Nálam ezek kerülnek mindig be egy táskába:
Pénztárca(iratok,bankkártya), kulcs, telefon, fél liter tiszta víz, cigi, öngyújtó, fertőtlenítő spray, körömreszelő, fájdalomcsillapító, széntabletta, papírzsebkendő, sebtapasz, tampon, szőlőzsír, kézkrém, parfüm vagy testpermet, illetve mentolos cukorka vagy rágógumi.
Az enyémben nincs furcsaság.
Pénztárca(benne az iratok)
cigi
öngyújtó
papírzsepi
telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!