Állítólag szép vagyok mégsem tetszem senkinek. Miert van ez?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondjak azt hogy szép lány vagyok dr mégsem tetszem senkinek. Ugyan miert lehet ez? Privatbam megadom a nevem es jelollek facebookon. Eleg belevalo csajnak mondanak. De megsem kellek senkinek. Mi lehet velem a baj?#szépség #szornyeteg
2014. nov. 24. 17:53
1/4 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy szép vagy, annak sem tetszel?
Talán túl belevaló vagy! Az ilyen felajánlkozás nem sok mindenkinek jön be, legalábbis akkor nem, ha barátnőt keresnek.
2/4 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem tetszel senkinek? Ha szép vagy akkor kb mindenkinek tetszel, de ez még nem jelenti azt hogy érdekled is őket, vagy akarnak tőled bármit is.
3/4 anonim válasza:
sztem nem viselkedsz/öltözködsz elég nőiesen, de egy kép többet mondana.
4/4 anonim válasza:
velem is van így :) kűlsőleg mindenkinek tetszek, sokat mondják ( sok fiú is) DE nekik kűlsőre tetszek csak. Nálam az a baj, h néha túl csendes és gátlásos vagyok. Szóval szerintem itt is vmi belső dolog lehet a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!