Mit tegyek? Önbizalomhiányom van a súlyom miatt, pedig állítólag az arcom szép.
163 centi vagyok énis, és 62-63 kiló..:D hidd el, nem sok az, ha szép az arcod, biztos tetszel nem csak egy embernek :) és a súlyod miatt ne legyél önbizalomhiányos. barátkozz meg magaddal, fogadd el magad, ahogy vagy, onnantól könnyebb lesz változtatni is, mondjuk ha fogyózni akarsz :D
am sokszor segít, ha felírod a testrészeidet(az összeset) egy lapra, és pontozod őket mondjuk 1től 3ig. majd megnézed mennyi lenne a max, és mennyit adtál magadnak(ne sajnáld a pontokat, nézz tükörbe, és ne torzíts magadon) végül rájössz, hogy nincs is veled annyi gond..:D
am meg ha nincs elég önbizalmad, az meglátszik, és rontja a kisugárzásod. húzd ki magad, mosolyogj, és ne foglalkozz másokkal, ha kibeszélnek is, amit nem hiszek, mert a külső miatt kb oviba szóltak meg..:D hajrá ;)
Ha tényleg nem megy, próbáld meg szép fokozatosan elfogadni magad. Sikerülni fog! Kezdd például azzal, hogy (bár kötve hiszem, hogy úgy van, de) ha összesúgnak a hátad mögött akkor mi van? És ha nem rólad van szó? Vagy ha mégis? Kit érdekel más véleménye? Te önmagaddal élj együtt, ne másokkal. Egyszer élünk, megéri egészséges módon kizárólag önmagunkkal foglalkozni. Sőt!
Én megvallom őszintén, hogy súlyos önértékelési problémákkal küzdöttem, amik olykor ma is előjönnek. Mi volt a gyógyszer? A tökéletes társaság. Akik úgy szeretnek ahogy vagy. Csúnyán, szépen, így vagy úgy. Csak szeretnek veled lenni. Akárhogyan nézel ki..
Sok sikert kívánok, bármivel is próbálkozol!:)
Ez most tényleg komoly, hogy 163cm 61-62kg az dagi???
Azt hittem az anorexia már kiment a divatból!
166 cm és 55 kg-mal most mondta anyum h legalább 5 kilót fogynom kellene. Igaza is van.
Kérdező, ha tényleg olyan alkat lehetsz mint én akkor bizony van rajtad sok-sok felesleg!
embereld meg magadat, ne siránkozz, én sem teszem!
Legyél büszke rá.Nem vagy tucatember,van egy stílusod,alkatod ami senki másnak a suliba.Ne akarj hasonlítani másokhoz.Fogadd el magad..mondjuk nem értem mi a gondod..tényleg nem tartozól a dagi kategóriába.Ha te így gondolod,tanuld meg viselni.Nagyon jól tud állni valakinek a teltség.Én ismertem nem is egy nőt,aki molett volt,de tényleg volt rajta mit fogni és jól érezte magát és jól állt neki és ha hiszed,ha nem,több udvarlója volt,mint egy cingár lánynak.Aztán egy betegség által nagyon lefogyott.Hihetetlenül rosszul nézett ki.Nem a betegség miatt,hanem mert egyszerűen nem állt jól neki a soványság.Szóval örülj annak,amit adott a természet.Biztos nem véletlenül kaptad a testedet.
Amúgy ha módodban áll,és azért érzed magad daginak vagy van rajtad felesleg,mert sokat eszel,vagy rossz minőségű ételt,akkor ezekkel hagyj fel,mert nem csak már az esztétikátlan súlyig tudsz elmenni,hanem egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!