Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki vagyok?

Szerintetek ciki vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval, szerintetek ciki, ha egy már majdnem 13 éves lány szemüveges és fogaszbályzós? amugy alapbol göndör a hajam, de azt nem szeretem ezért vasalom. a ruháim szinesek, általános a csönaci+polo kombinácioja, nem vagyok nagyon magas, 159 cm,és van rajtam egy kicsi plusz, 3-4 kg. Szerintetek ciki vagyok igy? amugy nem nagyon szeretem a külsömet. nem érzem magam olyan szépnek...
2010. márc. 13. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

13 évesen én is nagyon csúnyának éreztem magam... (nem is ismerek olyan embert akinek lett volna önbizalma) most meg 18 vagyok és kb a legszebbnek hiszem magam :DD

hidd el nagyon meg fogsz változni

2010. márc. 14. 08:53
 12/17 anonim ***** válasza:
23:25-ösnek: nekem is göndör hajam van, hadd adjak egy tanácsot. Ne fésüld, csak közvetlenül hajmosás után. A göndör hajat nem is szabad fésülni, mert nagyon törik tőle, és rettenetesen hülyén néz ki...Próbáld ki és meglásd, gyönyörű lesz!
2010. márc. 14. 10:14
 13/17 anonim ***** válasza:
23:25 vagyok, de muszáj megfésülni, mert reggelre úgy néz ki, mintha félig be lenne rasztázva, vagy mintha a híd alól jönnék, látszik rajta, hogy tiszta gubanc =D
2010. márc. 14. 10:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Nivea göndör hajra való sampont és balzsamot, nekem nagyon bevált! Illetve fésüld ki jól, amikor még vizes, tegyél rá egy pici hajhabot, és hagyd úgy megszáradni a levegőn. Reggel meg ha tényleg olyan gáz, akkor ne fésűvel, hanem az ujjaiddal fésüld át, vizezd be, és hagyd megszáradni. De pl. a youtubeon is rengeteg videot találsz a göndör haj kezeléséről.
2010. márc. 14. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát az a baj, hogy, ha a levegőn szárítom meg, akkor valamiért megfázom, a múltkor se szárítottam meg, és már több, mint egy hete beteg vagyok, reggelente meg nincs időm vizezgetni. Nem is áll jól a göndör haj. Inkább kivasalom =)
2010. márc. 14. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki.
2010. márc. 14. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Szeretném elmondani neked, hogy amikor akkora voltam én is így éreztem:) Olyan érzés volt, hogy mindenki szebb nálam még aki igazábol nem is volt az. Duci voltam és pattanásos..Elkezdett érdekelni és végülis nem teljesen magamtol, hanem egy szerelmi bánattól picit lefogytam:) Aztán amikor Gimibe kerültem elkezdtem kicsit nőiesebben öltözni...magassarkú egy két csinosabb kiegészítő:) Mára már szivesen találkozom azokkal akikre régen azt mondtam sokkal szebbek nálam, mert már én is egy szinten érzem velük magam sőt:) De félreértés ne essék tudom van nálam sokkal szebb nő is és ez igy van jól:) Szerintem még van időd és ha mindenképp akarsz valamit tenni, hogy csinib legyél engedd ki a göndör fürtjeidet és kicsi smink meg egy csinibb felső csodákat tesz:) A lefontosabb h jol érezd magad, mert ha megvagy elégedve magaddal mások is meglesznek veled. Ne felejts el vidám mosolygós lenni, azaz igazi szépség:)
2010. márc. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!