Szerintetek ciki vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval, szerintetek ciki, ha egy már majdnem 13 éves lány szemüveges és fogaszbályzós? amugy alapbol göndör a hajam, de azt nem szeretem ezért vasalom. a ruháim szinesek, általános a csönaci+polo kombinácioja, nem vagyok nagyon magas, 159 cm,és van rajtam egy kicsi plusz, 3-4 kg. Szerintetek ciki vagyok igy? amugy nem nagyon szeretem a külsömet. nem érzem magam olyan szépnek...2010. márc. 13. 22:54
1/17 anonim válasza:
Szerintem nem vagy ciki.Képek nem akarsz belinkelni??
2/17 anonim válasza:
figyelj, 13 év még gyerek kb... 7.-es lehetsz, ha jól sejtem, akkor még semmi se végleges, iszonyatsokat fogsz változni...a kilókat kinőheted, kezdj el sportolni mindenképp, hogy ne jöjjön fel több...a hajadat meg ne vasald, nekem is göndör, és imádják a pasik:) a vasalt hajon egyrészt látszik, h nem eredeti, másrészt tönkreteszi, harmadrészt egyenes haja mindenkinek lehet:) a göndör haj plusz adottság, használd ki! mondjuk meg kell tanulni kezelni, hogy szép legyen, a hajszárítóra tárcsás véget kell rakni szárításnál, és előtte göndör hajra való hajhabbal bedörzsölni...vagy simán csak hagyni magától megszáradni, de úgy hamar elalszod...milyen hosszú a hajad?
3/17 anonim válasza:
Fogszabályzója minden 2. embernek van vagy volt (veled egykorúaknak), az egyáltalán nem ciki, meg szerintem egyáltalán nem vagy ciki =)
4/17 anonim válasza:
A véleményem az, hogy ennyi idősen teljesen mindegy, hogy hogy nézel ki, mert négy év múlva már teljesen másmilyen leszel. Még erősen változóban vagy. A helyedben nem is igazán gondolkoznék ilyesmin.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors és kedves válaszokat! :)
Amugy sportolok, moderntánc. :)
Csak egy bajom van a göndör hajjal,hogy olyan hülyén göndörödik be magától is.. és nekem nem tetszik, amugy meg vasalásnál főjok rá hajvédőt, és heti max 2x vasalom, hogy nem menjen tönkre. :)
2010. márc. 13. 23:09
6/17 anonim válasza:
Szia, a szemüveg egyáltalán nem ciki, ugyanúgy mint a fogszabályzó sem. Sokaknak a szemüveg még jobban is áll, mint ha nem lenne. Ez miatt egy pasi sem fog a jövőben máshogy viszonyulni hozzád. Amúgy a göndör haj szerintem is szebb mint a vasalt, ha teheted, inkább göndören hord, a pasik tényleg jobban szeretik (bár gondolom ez ízlés kérdése). 3-4 kg nem sok egyáltalán, de még változó korban vagy, ne hagyd abba a sportot, és szerintem a csőnaci+ póló teljesen jó. Nem kell a sminkelős, mellkidobós 13 éveseket követi, azok a ciki, te NEM vagy az. sok szerencsét:) 17/L
7/17 anonim válasza:
13 évesen én is utáltam a göndör hajamat. Én is szemüveges voltam, fogszabályzóm nem volt, mert szép egyenes fogaim voltak, de nagyon akartam (ne kérdezd, miért).
Én is vasalni kezdtem a hajamat, bár azt csak 16 évesen (most 20 vagyok!), és annyira elsz@rtam (pedig én is kentem mindenféle vacakkal), hogy mostmár a régi göndör hajamat is visszasírom, nem ezt, amilyen most.
Nőveszd meg szépen a hajadat, marha gyönyörű lesz! Én, ha visszamehetnék az időben, soha nem nyúlnék hajvasalóhoz!
8/17 anonim válasza:
Hát nekem is göndör a hajam, tökre utálom, amíg megmosom és megszárad addig szép, de ha megfésülöm, akkor úgy szétáll...
9/17 anonim válasza:
Szétálló göndör hajra tegyél habot túrj bele, alakítsd széppé, de ne vasald, attól csak rosszabb lesz idővel. A göndör haj pedig szép... főleg a hosszú, az nagyon szexi tud lenni:) Amúgy nem vagy ciki.
10/17 anonim válasza:
A szomszéd csajnak göndör haja van, és amikor kiegyenesítette olyan furán nézett ki nem is állt neki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!