Szerintetek kiszedni a szemöldököt egy fiúnak b*zis?
Figyelt kérdés
F/15
leszeretném borotválni, mert nagyon zavar, a fekete szemöldökön. szerintetek b*zis lenne?
2010. márc. 13. 20:33
11/16 anonim válasza:
Szerintem először csipesszel próbálkozz mert az lassabb és látod majd a végeredményt. Míg ha egyből felkened a gyantát, abból már nincs visszaút és könnyen katasztrófa lehet a vége.
20:43 Neked meg senki nem fogja a képedbe mondani. Ez nem így megy.
12/16 anonim válasza:
leborotváltatni semmiképp se borotváltasd szerintem!! meg ne szedess ki belőle sokat, mert akkor b.zis is lehet.
ha középen össze van nőve egy kicsit, azon szemöldökcsipesszel gyönyörűen lehet segíteni
13/16 anonim válasza:
igen, középen szedd ki csak, attól még nem b.zis. csipesszel szedve természetesebb marad a hatás.
14/16 anonim válasza:
Ne borotváld le! A pasik szemöldökénél szerintem annyi a lényeg, hogy KETTŐ legyen belőle, szóval ne érjen össze, és ne folytatódjon még a tarkódon is. Csipesszel ezekről a helyekről szedd ki a zavaró szálakat.
15/16 anonim válasza:
ááá, nem tarkó:D bocs, halántékot akartam érni....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!