Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kiszedni a szemöld...

Szerintetek kiszedni a szemöldököt egy fiúnak b*zis?

Figyelt kérdés

F/15

leszeretném borotválni, mert nagyon zavar, a fekete szemöldökön. szerintetek b*zis lenne?

2010. márc. 13. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem először csipesszel próbálkozz mert az lassabb és látod majd a végeredményt. Míg ha egyből felkened a gyantát, abból már nincs visszaút és könnyen katasztrófa lehet a vége.

20:43 Neked meg senki nem fogja a képedbe mondani. Ez nem így megy.

2010. márc. 13. 21:29
 12/16 anonim válasza:

leborotváltatni semmiképp se borotváltasd szerintem!! meg ne szedess ki belőle sokat, mert akkor b.zis is lehet.

ha középen össze van nőve egy kicsit, azon szemöldökcsipesszel gyönyörűen lehet segíteni

2010. márc. 14. 01:12
 13/16 anonim ***** válasza:
igen, középen szedd ki csak, attól még nem b.zis. csipesszel szedve természetesebb marad a hatás.
2010. márc. 14. 06:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne borotváld le! A pasik szemöldökénél szerintem annyi a lényeg, hogy KETTŐ legyen belőle, szóval ne érjen össze, és ne folytatódjon még a tarkódon is. Csipesszel ezekről a helyekről szedd ki a zavaró szálakat.
2010. márc. 14. 22:02
 15/16 anonim ***** válasza:
ááá, nem tarkó:D bocs, halántékot akartam érni....:D
 16/16 anonim ***** válasza:
érni --> ÍRNI :)
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!