Szerintetek kiszedni a szemöldököt egy fiúnak b*zis?
F/15
leszeretném borotválni, mert nagyon zavar, a fekete szemöldökön. szerintetek b*zis lenne?
Szerintem igen!
Az egyből látszik ha kivan szedve...
Júj, le ne borotváld! Hülyén néz ki.
Egyébként, nem b*zis a szemöldökszedés akkor, például, ha középen az orrod fölött összenövésre hajlamos vagy két centi vastag.
De ajánlom, inkább menj el kozmetikushoz. Majd ő szakszerűen kiszedi a fölösleget, ha úgy gondolja, nem kell rád annyi szőr. Elég durva dolgokat tudnak az emberek csinálni magukkal, ezért jobb a szakemberre bízni!
először is nagyon b.zis, másrérszről, ha borotválod, szted hogy fog kinézni? tüskés lesz, megerősödik, és el fog állni a bőrödtől... embör, gondolkodjál! szemöldököt csak csipesszel, nem borotvával...
most voltam kórházban, és minden dokinak szedett volt a szemöldöke. bakker, semmi jót nem néztem ki belőlük, és igazam is lett. a csajok nagyon nem bírják a szedett szemöldökű "férfiakat".
szokták gyantázni, de főleg az arra hajlamosaknál a felső szemhéj megereszkedésével jár együtt, aztán még szemhéjfelvarrásra is menned kell.
hagyd már a csudába! semmi férfias nincs a szedett szemöldökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!