Férfi szemöldököt hogy ajánlatos kiszedni?
Figyelt kérdés
A szemöldököm iszonyatosan vastag és már régóta szedem hogy ne nőljön össze de most a vastagságából szeretnék lefaragni kb kétharmadára.
Mit csináljak próbáljam kiszedni (ami fél évig tart) vagy esetleg borotváljam?
2011. júl. 11. 02:15
1/7 anonim válasza:
A borotválást semmiképpen nem ajánlom!!!
Javaslom, hogy menj el egy kozmetikushoz, ő szakszerűen kiszedi neked...
Vigyázz, te ne állj neki, mert ha ferdére szeded, akkor hónapokig csúf fejjel kell járnod.
Főleg az első kiszedés a fontos, mert utána már otthon könnyen tudod majd a kinövő szálakat kihúzogatni, onnantól már nem ronthatod el.
(Nem kell aggódnod a női kozmetikában, elég sok férfi jár már manapság kozmetikushoz!)
2/7 anonim válasza:
Én is a kozmetikust tudom ajánlani. Keress egy jó helyet! Tök jól meg tudják csinálni. Arra figyelj, hogy csak ki legyen igazítva, ne formára szedve. Sok sikert hozzá. ^^
3/7 anonim válasza:
Sz@rnék rá, ha akkorára nőne is a szemöldököm, mint egy fókának. Inkább, minthogy b.zinak nézzenek.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönet az első 2 válaszolónak de viszont a harmadik könnyen beszél feltételes módban.
2011. júl. 11. 09:45
5/7 anonim válasza:
Ismerős a helyzet,sajnos engem is dús szőrzettel áldott meg a sors ami alól a szemöldököm sem kivétel.Összenőtt,vastag,bozontos,ráadásul nagyon hosszú szálú.Én szedem és borotválom és nyírom is.Néha kozmetikussal rendbe rakatom,de inkább csipesz és borotva magamnak.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem a felső része csak fele olyan sűrű, akkor most felülről kéne kiszedni vagy alulról is kicsit meg felülről is, vagy azt csak a nők szokták?
2011. júl. 11. 13:55
7/7 anonim válasza:
2. vagyok. Látatlanban nehéz megmondani, de próbálj minél kevesebbet kiszedni/kiszedetni. Felülről csak akkor ha nagyon muszáj! Nagyon el lehet szúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!