göndör vagy hullámos inkább, de az attól függ ki hordja... azt utálom hogy sok csaj akinek természetes göndör a haja az vasalja...
2010. márc. 12. 20:08
12/21 anonim válasza:
enyhén hullámos válltól továbbérő barna haj, de fontos az is hogy ápolt és szép legyen és ne töredezett,meg am az is baj sok lánnyal h túlzásba viszik a hajvasalást és teljesen töredezett elégetett a hajuk
2010. márc. 12. 20:10
13/21 anonim válasza:
Amit az elején a nők alkalmi frizurájáról mondtatok, abban sokszor tényleg nagy igazság van. Mondjuk megértem a csajokat is egy adott szinten, ők rendesen is sokkal több időt töltenek szépítkezéssel nálunk, így különleges alkalmak előtt biztosan úgy érzik, hogy ez nem elég, és még többet kell készülniük, még valami pluszt ki kell találniuk, de nekünk férfiaknak könnyen lehet, sokkal jobban tetszene, ha ilyenkor is úgy néznének ki, mint egyébként...
F/24
2010. márc. 12. 20:25
14/21 anonim válasza:
engem mindketto nagyon izgat...
2010. márc. 12. 20:28
15/21 anonim válasza:
Nekem hosszú egyenes hajam van. Sokan dicsérik, mert tényleg elég feltűnő és szép, de amikor begöndörítem a barátom totál beindul. Szóval a göndör szerintem szexibb, de én örülök, hogy nekem egyenes, mert ha mindig göndör lenne akkor nem indulna be rá annyira a párom.
24/L
2010. márc. 12. 21:16
16/21 anonim válasza:
egyenes
2010. márc. 12. 21:30
17/21 anonim válasza:
göndör.... a sok vasalt hajú már kicsit sok :D
2010. márc. 13. 10:30
18/21 anonim válasza:
A göndör haj sztem szexibb! Az egyenes túl unalmas!
Nos.. Én nekem igazából nagyon göndör a hajam! A Családomból csak nekem van ilyen hajam.. Nem tudom.. eddig azthittem, hogy az egyenes jobb meg minden, de rájöttem, hogy nekem inkább ez a göndör áll jobban! de egyébként az ember arcától függ hogy milyen haj áll jól neki.. ;) 14/L
2012. márc. 20. 20:58
20/21 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok..
nekem pl. ilyen a hajam ha érdekel.. én nagyon szeretem :) :
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!