Ez az én szemem. Milyen? (kort nemet is írjatok légyszi)
2 éve csináltad? Azóta ugye szedtél szemöldököt? :O
Amúgy szép a szemed. (:
A kérdést azért tettem fel, mert rengetegen furcsálják a szemem,ha szembejön velem valaki az utcán,vagy megismerkedek valakivel,az az első mondata hogy milyen érdekes szemeim vannak:O
és csak arra lettem volna kíváncsi hogy tényleg érdekes lenne?
amugy azóta már szedem a szemöldököm,mert ez két éve készült.
Az önbizalmamat pedig nem kell növelni köszi,nem azért a kérdés!
:)
végre vki aki tud normálisan fotózni és nemegy tök homályos elmosódott szart tesz fel. és arra vár véleményt.
a szemednek szép színe van, de jobblett volna ha nem lefele nézel, mert csak a fele látszik, pont a lényeg nem, h milyen egybe a pupillákkal együtt, és jobblettvolna ha a kamerába nézel, mert a szemformája is fontos.
Igen,erre már én is rájöttem utólag:P(utolsónak)
utolsó előttinek:Az "érdekes"et az egész lényemre mondják,nem csak a szememre.Amúgy modellkedem szóval nem hiszem hogy annyira ronda lennék... :P
És amugy még soha nem szedtem szemöldököt :) (de nem is engedik a modellkedés miatt,mert minnél természetesebb,annál jobb.)
Amúgy is sokan azt mondják, hogy magában is szép a szemöldököm,szóval nem kell neki szedés.
"amugy azóta már szedem a szemöldököm"
"És amugy még soha nem szedtem szemöldököt :)"
Hány személyiség él benned?:))) Vagy csak szimplán vetítesz néha...? A modellség is így lehet igaz?
kedves kommentelők,egyáltalán nem vagyok elszállva magamtól,vagy az már azt jelenti,hogyha nem tartom magam csúnyának?
ez a mai átlagfelfogás?fáj ha valaki elégedett magával?
ez az élvezet nektek?bántani másokat?jó,mi?belerúgni egyet!?
Mondjak valamit?Hányok tőletek,és szerintem ezzel nem csak én vagyok itt ezen az oldalon.Feltettem egy ártalmatlan kérdést,amiben se nem voltam rasszistó/fajgyűlölő/cigánygyűlölő/zsidógyűlölő/és egészen véletlenül elírtam elsőre a kommentemet,mikor azt írtam,hogy azóta szedem a szemöldököm,mert azt akartam írni,hogy azóta SEM szedem a szemöldököm.Én nem válaszoltam senkinek sértő/bántó/bunkó hangnemben,de itt mégis eljutottunk idáig,attól a kérdéstől,hogy milyen szemem van.Gratulálok az okos társaságnak,remélem most büszkék vagytok magatokra,hogy megmondtátok a frankót(y)
Szánalom hogy ilyen emberek között élünk.
Köszönöm a normális hozzászólóknak a kommenteket!
Szánalmas, hogy valaki véleményt kér és amikor kap, azt nem tudja elviselni.... Oké királylány, te vagy a legszebb modell a királyságban, neked van a legérdekesebb szemed, a legtöbb eszed, a világ legokosabb embere vagy, persze a legszebb és a legkedvesebb mellett.
Ezt szeretted volna hallani?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!