Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetne valahogy NAGYOBB a...

Lehetne valahogy NAGYOBB a szemem? O. O

Figyelt kérdés

mert utálom,hogy ilyen kicsi szemem van,mé ha olyan macka szemem is lenni,még örülnék is neki,de nekem mindenhogy kicsi

szóval nagyon gáz....és az osztálytársaim is mondták már,hogy olyan ronda,hogy ilyen pici a szemem o.O ilyen kökény szem vagy minek hívják....m1

lehetne valahogy nagyobb szemem?

13l

2011. okt. 24. 20:07
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

rosszul írtam

*még ha olyan macska szemem is lenne...

2011. okt. 24. 20:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
fehér szemceruza.
2011. okt. 24. 20:19
 3/12 A kérdező kommentje:
20:19 köszi :) de mármint úgy értettem,hogy magát a szememet...szóval nem az hogy így optikailag nagyobbnak tűnjön,hanem tényleg nagyobb legyen :/
2011. okt. 24. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
13 évesen lehetne annyi eszed hogy a szemedet nem tudod "növeszteni"..
2011. okt. 24. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Rakj rá egy-két darazsat, a csípéstől tuti megnő.
2011. okt. 24. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

sajnos csak optikailag lehet nagyítani.. (néhány sminktipp)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

2011. okt. 24. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
plasztika
2011. okt. 24. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát vannak sminkelési módszerek hogy nagyobbnak tűnjön a szemed , a youtube tele van ilyenekkel.PL: Lady Gaga a bad romance klippben is ilyen optikai sminkes szemnövelése volt.Meg persze plasztikai műtéttel de ahhoz nagyon fiatal vagy.
2011. okt. 24. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

smink és ne törődj ezzel! Az osztálytársaid rendkívül bunkók... Fiatal vagy még, ne törődj velük, mert aki majd beléd fog szeretni, pont a szemeidet fogja imádni - mivel a szem a lélek tükre, és a fiúk a szemet nézik először!

Szóval, sminkeléshez is fiatal vagy, meg a plasztikához. Plusz, azértr vagyunk így megteremtve, mert így nézünk ki jól - például, nem tudom hogy nézel ki, de lehet, hogy az ajkaid meg a fejformád passzol a szemeidhez (bocs, ha ez így nem korrekt vagy egyáltalán nem értelmes, de ez egy példa).

;)

2011. okt. 24. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Én is így vagyok vele. Annyira szépek a természetellenesen nagy, kék szemek... Nekem tök picit barna van. Ilyet szeretnék:

[link]

2012. aug. 30. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!