Lehetne valahogy NAGYOBB a szemem? O. O
mert utálom,hogy ilyen kicsi szemem van,mé ha olyan macka szemem is lenni,még örülnék is neki,de nekem mindenhogy kicsi
szóval nagyon gáz....és az osztálytársaim is mondták már,hogy olyan ronda,hogy ilyen pici a szemem o.O ilyen kökény szem vagy minek hívják....m1
lehetne valahogy nagyobb szemem?
13l
rosszul írtam
*még ha olyan macska szemem is lenne...
sajnos csak optikailag lehet nagyítani.. (néhány sminktipp)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
smink és ne törődj ezzel! Az osztálytársaid rendkívül bunkók... Fiatal vagy még, ne törődj velük, mert aki majd beléd fog szeretni, pont a szemeidet fogja imádni - mivel a szem a lélek tükre, és a fiúk a szemet nézik először!
Szóval, sminkeléshez is fiatal vagy, meg a plasztikához. Plusz, azértr vagyunk így megteremtve, mert így nézünk ki jól - például, nem tudom hogy nézel ki, de lehet, hogy az ajkaid meg a fejformád passzol a szemeidhez (bocs, ha ez így nem korrekt vagy egyáltalán nem értelmes, de ez egy példa).
;)
Én is így vagyok vele. Annyira szépek a természetellenesen nagy, kék szemek... Nekem tök picit barna van. Ilyet szeretnék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!