Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetne valahogy NAGYOBB a...

Lehetne valahogy NAGYOBB a szemem? O. O

Figyelt kérdés

mert utálom,hogy ilyen kicsi szemem van,mé ha olyan macka szemem is lenni,még örülnék is neki,de nekem mindenhogy kicsi

szóval nagyon gáz....és az osztálytársaim is mondták már,hogy olyan ronda,hogy ilyen pici a szemem o.O ilyen kökény szem vagy minek hívják....m1

lehetne valahogy nagyobb szemem?

13l

2011. okt. 24. 20:07
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

"Én is így vagyok vele. Annyira szépek a természetellenesen nagy, kék szemek... Nekem tök picit barna van. Ilyet szeretnék:

[link]

Ez inkább ijesztő,semmint szép. :S

2013. júl. 4. 15:11
 12/12 anonim válasza:

Mikor nagyobb leszel, elkezdesz nyúlni és az arcod is vékonyabb lesz, a szemed is nagyobbnak fog tűnni :)

Én is így voltam vele...fel éve még kisebbnek tűnt, de most még is ilyedtem mert annyival nagyobb és szebb lett,pedig csak az arcom lett vékonyabb ;)

2016. márc. 12. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!